Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Иванков, ул. Проскуры,11

Адрес:
Киевская область, Иванков, ул. Проскуры,11
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерыв кассы: 12:30-13:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
30 августа 2023, 15:45
Нещодавно мій чоловік дізнався, що у нього борг є в приватбанк. Оце сюрприз. Борг нараховується, на секундочку, з 2011 року, карта закрита в тому ж році. Зайшли в УБКІ, дійсно є борг на сумму 5 тисяч гривень. Вирішили звернутись в банк для вирішення питання. В відділенні тітонька з бейджиком сказала, що борг 18 тисяч гривень і як його закрити воно незнає. Також вона незнає звідки взявся борг, чому в УБКІ одна сума, а вона іншу назвала. На всі питання вона відповідала: незнаю, дзвоніть 3700. Приватбанк, питання: для чого в відділенні тітоньки з бейджиками якщо вони крім слова 'незнаю' нічого не кажуть. Далі ситуація набагато цікавіша. Подзвонили на 3700, вони кажуть: Вас як клієнта не існує, зареєструйтесь. А гумор в тому, що ми вже 2 години намаємось зареєструватись. Сайт пише, що реєстрація пройшла успішно, але коли заходиш в особистий кабінет, воно видає: ви не клієнт банку. Це жарт якийсь чи що? На гарячій лінії теж не дають конкретики ніякої. Замкнене коло. Кажуть: не зочеш проблем, не май справ з приватбанком. Ні каплі не шкодую, що я обслуговуюсь в інших банках. Приватбанк, зв’яжіться будь-ласка для вирішення ситуації.
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
30 августа 2023, 16:55
Вітаємо. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення для того, аби допомогти розібратись у ситуації.
1
16 декабря 2020, 17:25
Будучі клієнтом банку, тільки з не поновленою картою, мене кинули на тисячу гривень.
Користуючись терміналом банку на поповнення 24 листопада після зарахування тисячі гривень пропало світло, але зарахування не відбулося; після спілкування з оператором кол-центру, запропонували відправити кошти на мобільний номер, завчасно знав всі мої дані тричі перепитав на який номер відправляти кошти, вніс не вірний номер, тобто, знаючи мій номер, авторизували якийсь інший. При подальших зверненнях до працівників банку мене не підключали. Вкрай незадоволена роботою працівників, які лишили мене довіри цьому банку.
Працівники або присвоїли кошти або це політика установи.
Кошти, які можливо відправили іншій людині, тільки по вині служби підтримки, і потім в подальшому не хочуть брати відповідальності.
Сподіваюсь, що на ринку багато терміналів і фінустанов, які зроблять конкуренцію і такому злочинному відношенню до клієнта наступить кінець.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
16 декабря 2020, 17:41
Добрий день!
Давайте розберемось в ситуації більш детально. Звернулись в особистому повідомленні.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Иванков, ул. Проскуры,11.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Иванков, ул. Проскуры,11- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.