Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Борисполь, ул. Киевский Шлях, 73

Адрес:
Киевская область, Борисполь, ул. Киевский Шлях, 73
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

 

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
3 октября 2023, 14:31
Доброго дня, зверніть будь-ласка увагу на кваліфікацію працівників Приватбанку в м.Бориспіль, відділення за адресою вул.Київський Шлях 73, менеджер Олена, яка не знає, що робити з системою Приватбанку, не вирішила питання стосовно відкриття рахунку і ще й кривлялася сиділа. Начальник віділення Наталія, яка взагалі не відреагувала спокійно наблюдала ситуацію. Ми з чоловіком звернулися про відкриття рахунку, а не прийшли «позичити 100$» менеджерка Олена попередню клієнтку, що була не надала якісної інформації, і нам також. Мусили покинути дане відділення і перейти в інше для кваліфікованого обслуговування. Прошу звернути увагу на хамовитість менеджеру і «0» реакції з боку керівника віділення. І взагалі з відділення за адресою Київський Шлях 73 м. Бориспіль, вже не Приватбанк зроблений, а який «корівник» вибачте за даний вираз, заходиш сидить 10 менеджерів і дивляться одне на одну, черга з людей і ніхто толком не надає потрібної кваліфікованої допомоги, особливо жаль літніх людей, які не знають якоїсь інформації і приходять в надії, щоб менеджер пояснив щось, а в кінцевому результаті ніхто і ніяк не реагує, і футболяють їх., ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ за даним відділенням нульова, наче ти прийшов до них і ще й винен їм, а нічого, що я клієнт і якась повага чи етика потрібно, щоб була. Знахабніли взагалі, останній час, прийміть міри, хай проходять курси по етиці і повазі, якщо їм не розказуть, що таке клієнт.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
3 октября 2023, 15:44
Вітаємо.
Нам дуже шкода, що після звернення до відділення у вас склалось неприємне враження. Додатково написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратись в ситуації.
2 не засчитана
5 августа 2021, 14:32
Шановний ПриватБанк, мої нові номери телефону були скриті до мого звернення до вас, дякую вам за розголошення, потрібно тільки через суд з вами розбиратися. Торгуйте уважніше даними, номерами телефону, і вашеми клієнтами
Комментарии (6)
Ответ банка
Приватбанк
5 августа 2021, 15:40
Добрий день!
АТ КБ ПриватБанк не передає персональні дані клієнтів третім особам за виключенням випадків, що передбачені законодавством. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності.
5
13 мая 2020, 14:41
Виникла проблема: потрібно було перевипустити пенсійну картку через те, що її затримав банкомат.
Мені пощастило, що черга у відділення Приватбанку у м. Бориспіль склалася так, що зі мною працювала консультант Яна Янченюк.
Яна зробила все для того, щоб нова пенсійна картка була отримана швидко і зручно для клієнта.
Було дуже приємно спілкуватися з такою ввічливою і кваліфікованою співробітницею Приватбанку.
Дуже вдячний Яні за її доброзичливість при спілкуванні з людиною похилого віку.
Бажаю Яні міцного здоров'я, виважених клієнтів та удачі в усіх справах, а Приватбанку — побільше таких гарних співробітників!
З повагою, Володимир Марчук.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
13 мая 2020, 15:25
Добрий день!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми пишаємося тим, що наші співробітники здатні викликати своїм професіоналізмом позитивні емоції.
5 не засчитана
17 февраля 2020, 16:33
Платіж № P24A731173298A73672
Статус: Проведено
Кошти надійдуть отримувачу в термін до 3 банківських днів (в окремих випадках до 5 банківських днів).
Картка для виплат Голд
4731 **** **** 6417
GOVORETS LYUBOV V
МФО 305299
ПРИВАТБАНК
560.00 ГРН
з урахуванням комісії 5.00 ГРН
Perevod lichnyh sredstv HOVORETS L V
Соколова Надежда Петровна
5174 **** **** 9056
555.00 ГРН
ПРОШОШУ БАНК предоставить информацию о мошеннице которая обманывает через интернет — магазин SHAFA
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
17 февраля 2020, 17:25
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулись з такою ситуацією.
Банк зацікавлений у тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку та затримання зловмисників, які вчиняють протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній Вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно законодавству, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк у свою чергу завжди готовий посприяти цьому будь-яким необхідним чином. У випадку спроби вчинення щодо Вас шахрайських дій, банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, так як стороною, проти якої ці дії було спрямовано — є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися до правоохоронних органів, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом усю необхідну інформацію.
Також, ми підготували ряд простих правил про те, як не стати жертвою шахрайства. Ознайомитися з ними Ви можете на сайті: https://privatbank.ua/safeness
З повагою, ПриватБанк.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Борисполе 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Киевский Шлях, 73, Борисполь

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Борисполь, ул. Киевский Шлях, 73.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Борисполь, ул. Киевский Шлях, 73- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.