Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Обухов, ул. Киевская, 1/3

Адрес:
Киевская область, Обухов, ул. Киевская, 1/3
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерыв кассы: 12:00-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
4 декабря 2022, 13:04
При поповненні особистої картки ПриватБанку 29.11.2022р. у терміналі ПриватБанку, внесено були кошти у розмірі 2050грн., купюрами 1000, 1000, і 50 гривень, після чого не встигнувши натиснути кнопку про зарахування коштів, пропало світло в магазині де був розташований термінал.
Після чого запрацював генератор, але термінал після довгого завантаження кошти не повернув, і не зарахував, а увімкнувся у звичайному початковому режимі. Одразу ж було зателефоновано до гарячої лінії банку, і подана заявка на повернення коштів. 29.11.22 отримав повідомлення про відмову у повернені кошитів, з приводу того що було проведено інкасацію і залишку і коштів не зафіксовано! Постає питання, де ділись кошти з терміналу? В терміналі я користувався особистою приватбанківською карткою, яку і поповнював грошима, і це підтвердив спеціаліст коллцентру, також він підтвердив суму (2050грн.) яку я вносив, але зараховані вони не були! То де ж мої гроші? Інкасатори не чесні? Сьогодні подав вже третю заявку на вирішення як мені повідомили для більш детального розгляду! Куди звернутися і як мені повернути свої кошти? Номер третьої заявки 16702253
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
4 декабря 2022, 15:21
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Обухов, ул. Киевская, 1/3.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Обухов, ул. Киевская, 1/3- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.