Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Житомир, ул. Большая Бердичевская, 42

Адрес:
Житомир, ул. Большая Бердичевская, 42
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, перерыв кассы: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
9 марта 2023, 21:03
19 січня я відкрила у житомирському відділенні «Приватбанку», що на вулиці Великій Бердичівській, навпроти «Медібору», дебетну універсальну картку для власних потреб. При цьому наголосила працівниці «Приватбанку», яка мені видавала картку, що жодних кредитних карток і кредитів не потребую, оскільки ніколи їх не мала і ними не користуюся. Карткою я користувалася декілька разів, суми були невеликі (я — пенсіонерка). Аж тут на початку березня я випадково побачила на електронці повідомлення, що маю кредитний борг -1880 гривень. Звісно, як завжди із підтримкою «Приватбанку» мені довелося витратити біля години, щоб з ними звʼязатися для вирішення своєї проблеми через мобільний додаток «Приват24» (бо моя «персональна банкірка» Ірина Ковальчук виявилася на лікарняному). Пояснивши оператору свою ситуацію, я була здивована відповіддю: виявляється генеральний офіс у Києві сам вирішив збільшити кредитний ліміт по моїй картці до 2200 гривень (до цього він за моїм проханням був 0). Без мого відома, просто самі взяли і вирішили!

Цікаво те, що я з серпня 2022 року змінила свій засіб інформування від «Приватбанку» на смс-повідомлення про усі операції (за що щомісяця сплачую 20 гривень), повідомила про це оператора, надала йому скріни, що останнє моє інформування через застосунок «Приват24» було 25-го серпня 2022 року, а кредит мені «навʼязали» 1 лютого 2023 року… Тобто, їх інформація про моє кредитування ну ніяк мені не могла потрапити через «Приват24». Так само надала йому скріни з смс-інформування від «Приватбанку» у період з кінця січня-початок лютого — там теж жодної смс-ки про надання мені кредиту. Попросила його хоч якось довести, що «Приватбанк» мене інформував про надання кредиту — звісно, жодного доказу він не надав. Але скинув мені якесь шахрайське положення «Приватбанку», у якому розповідається про те, що «Приватбанк» сам замість клієнта вирішує, які кредити і коли «навʼязати».

Найцікавіше те, що у моєму застосунку «Приват24» є всього лише три картки і кредитний ліміт стоїть 0.

Звісно, я скаржитимусь в усі відповідні інстанції, але й хочу застерігти клієнтів «Приватбанку», щоб були надзвичайно пильними, а краще, взагалі змінили би банк на інший, бо до цього довіри немає…
Комментарии (11)
Ответ банка
Приватбанк
10 марта 2023, 8:56
Вітаємо.
Картка Універсальна дає вам можливість користуватися як власними грошима на картці, так і взяти кредит (пільговий період до 55 днів, протягом якого немає плати за користування кредитними коштами), використовуючи кошти банку. https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna
Ми постійно працюємо над розширенням функціоналу віддалених каналів. Інформацію по рахунках, доступні кошти, актуальні ліміти в повному обсязі відображено в особистому кабінеті Приват24 https://www.privat24.ua/
Після погашення заборгованості ви можете знизити ліміт.
3
16 ноября 2019, 10:54
Головне відділення в Житомирі виявилося самою звичайною «шарагою» де вас розведуть і впарять все що їм потрібно. Звернувся в відділення 16.11.2019р за адресою: м. Житомир вул. Перемоги 99 для відкриття зарплатної картки, фахівець Горбовий Андрій « з нахабною пикою» повідомив що не відкриє карту для виплат якщо я не візьму карту універсальна, повідомив що відмовитися я не маю права, закрити її маю право через місяць. Телефоную на гарячу лінію і дізнаюся що мене розвели як лоха і «впарили» карту яка відкривається за БАЖАННЯМ клієнта! Ось вам і VIP відділення!
І на кінець такий «жарт»: при створенні скарги служба підпримки повідомляє що такий фахівець не працює в даному відділенні))
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
16 ноября 2019, 11:28
Добрий день!
Перепрошуємо за завдані незручності.
Нами буде проведена детальна перевірка відносно описаної Вами ситуації, щоб покращити якість обслуговування в майбутньому. За результатом з Вами зв'яжеться співробітник банку.
З повагою, ПриватБанк.
3
12 ноября 2019, 10:25
Доброго дня! Хоча, мабуть, не всім. Є питання. Я є дуже давнім клієнтом Приватбанку, маю 3 картки: пенсійну — 5168757399956640, соціальну — 5168757401643962 (так звану «чорнобильську») та для сторонньої допомоги — 5168757399957325. Я — учасник ліквідації аварії на ЧАЕС I категорії (посвідчення серія А № 001705), інвалід I групи і, відповідно до діючого законодавства маю певні пільги, зокрема й на оплату комунальних послуг. До цієї пори отримував квитанції на комунальні послуги з урахуванням належних мені пільг і регулярно кожного 17-го числа сплачував їх зі своєї ПЕНСІЙНОЇ картки через Приват24 (в мене певні труднощі з пересуванням) самостійно, без доручення банку. У зв’язку з нововведеннями нашого уряду вчора отримав квитанцію на воду, в якій вказано, цитую: «пільг немає» та «пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через банк». Зрозуміло, що такі самі квитанції прийдуть мені й за інші комунальні послуги, а таких послуг у мене аж 7.
От і саме питання: ЯКИМ ЧИНОМ і КОЛИ я отримаю компенсації за належні мені пільги у Вашому банку?
Примітка1. Звернутись до свого відділення у м. Житомирі за адресою: вул. Покровська, 125 (ЄДИНОГО НА ВЕСЬ МІКРОРАЙОН «КРОШНЯ») я не маю змоги, тому що саме зараз воно закрите й ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ КЛІЄНТІВ там до 24 листопада йде ремонт і рекомендація — звернутись до відділення за адресою: вул. Домбровського, 38.
Примітка 2. У найближчому до нас відділенні Приватбанку за адресою: вул. Домбровського, 38 єдиний вільний на той час (11.11.2019 біля 14-30) співробітник на ім’я Андрій Головатенко на докладно викладені мною ВСІ мої обставини (див. вище) та пред’явлені мною ВСІ документи та картки, перевіривши ВСЕ, заявив: 1. Ви ще не отримали соціальну допомогу (???!!!); 2. Телефонуйте до водоканалу ???!!!..
Інших слів я, не дивлячись на багаторазове повторення моїх обставин, від нього так і не почув.
Вважаю, що таких «фахівців» і близько не можна допускати до роботи з людьми й він повинен бути НЕГАЙНО звільнений або переведений на технічне обслуговування!
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
12 ноября 2019, 11:53
Добрий день!
ПриватБанк не є відповідальним органом за розрахунок та виплату соціальної та іншої допомоги. В даній ситуації, банк є отримувачем коштів від фонду, який проводить соціальні виплати. Для уточнення інформації по питанню нарахування пільг та соціальної допомоги, рекомендуємо звернутись у відповідний орган.
Щодо інформації про дії спрівробітника, то їх буде перевірено та надано Вам інформацію за результатами.
без оценки
18 февраля 2017, 0:40
Образовалась интересная «задолжонность» в 100 грн. Оказывается полгода назад, при открытии счета, был аттракцион невиданной щедрости. Бесплатное открытие счета для ФОП, если рассчитаться картой ключом в магазине на сумму более 500грн. в течении полугода. А поскольку условия не выполнены (о которых даже не догадывались), то теперь должны. Вообщем, как всегда, мелочь по карманам тырит. Мало что государство обдирает…
Спасибо за заботу. Решили закрыть счет ФОП в этом недобанке, пока они новых «акций» не понавыдумывали.
Комментарии (7)
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Житомире 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Большая Бердичевская, 42, Житомир

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Житомир, ул. Большая Бердичевская, 42.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Житомир, ул. Большая Бердичевская, 42- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.