Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Любешов, улица Свободы, 16

Адрес:
Волынская область, Любешов, улица Свободы, 16
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-17:30, перерыв: 12:30-13:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
12 февраля 2020, 1:02
В жовтні приват банк видав мені кредит не суму майже 7 тисяч з кредитним лімітом 0 і в той самий момент гроші списав інтернет сайт. Картка мала бути не дійсна мені в травні виповнилось 25 і за законом я мав змінити фотографію в паспорті, або отримати айді картку і підтвердити свою особистість в банку що я зробив в січні. Мій персональний банкір мені надав інформацію по цьому питанню((звертайтесь в поліцію)) банк не може об'яснити чому він надав мені кредит який я не просив на таку таку картку, відповідь від персонального банкіра я отримав недавно, зато з моєї іншої картки банк списав 4 рази по 400 гривень проценти
Комментарии (5)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
12 февраля 2020, 10:04
Доброго ранку!
За Вашим зверненням, банк, діючи в рамках правил міжнародних платіжних систем сформував запит на опротестування операції по картці. На жаль, нам не вдалося отримати позитивне рішення та оскаржити даний платіж, з тієї причини, що було укладено договір між Вами та сайтом. Про що нам було надано відповідні документи зі сторони сайту. Відповідно, даний сайт надав Вам певну послугу, за що і була проведена оплата з картки. За Вашим зверненням на пошту chargeback@privatbank.ua Ви можете отримати документи по заявці. Якщо Ви стверджуєте, що не оформлювали договір та не отримували послугу або товар від даного сайту, рекомендуємо звернутись до правоохоронних органів.
З повагою, ПриватБанк.
5
24 сентября 2019, 18:19
Мирослава мій оперето бистро вирішила мою проблему я їй дуже вдячна
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
24 сентября 2019, 19:45
Добрий вечір!
Дякуємо за Ваш відгук, завдяки йому ми розуміємо, що рухаємося в правильному напрямку і докладемо максимум зусиль, щоб ставати ще краще.
З повагою, ПриватБанк.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Любешов, улица Свободы, 16.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Любешов, улица Свободы, 16- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.