Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Свалява, ул. Главная, 70

Адрес:
Закарпатская область, Свалява, ул. Главная, 70
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
12 октября 2019, 15:58
Доброго дня. Допоможіть будь ласка у мене виникла складна ситуація. Я мала в Приват банку відкриті карткові рахунки зарплатний та кредитка універсальна обидві голд.
Спочатку про кредитну картку…
Ліміт був встановлений 27000 грн. Я ним користувалася декілька років. Брала швидку готівку. Погашено 10 кредитів миттєвоі розсрочки. Сплачувала обовязковий платіж вчасно. Ліміт одного дня в мене забрали + були на той час миттєві які додалися да рахунку і мене вийшов мінус 45000. Я далі вчасно сплачувпла але тільки обовязковий платіж. Це все одно що нічого. Сума стояла майже на місці за декілька місяців сплати на рахунку -43000. Тоді я позичила певну суму горошей + 1000 дол. Обміняла там же у приватбанку в касі покрила кредитну картку повністу. Звернулася до представників банку відновити кредитний ліміт, подали разом заявку та все марно — відмова. Так як я 3.09.19 погасила кредитку. 10.09.19 я іі закрила. Мала підтвердження про обмін валюти і довідку про закриття. Все добре.
Тепер про зарплатну картку.
Я ж винна купу грошей що брала в займ і маю повернути накнайшвидше через відсотки. Тоді я взяла від батьків 13.09.19 — 1700дол. Обміняла в обміннику бо курс значно впав. Прийшла у відділення приват банку поставила на зарплатну картку 42 000 грн. 211грн сплатила комісію. Чек додається… Ще на зарплатній картці було 4000 нрн. Всього баланс становив 46 000грн. Я прийшовши додому знійснювала платежі що повернути довги в межах свого балансу. І вирішила закрити картку і нічого не мати більше з приват банком. Не получилося так як на карті було 10грн. Я іх перекинула на віртуальну картку. Це ж зарплатна картка немає ніякого ліміту чи кредиту. Після чого я подала заявку на закриття зарплатноі картки знову. Картку закрито. Я зітхнула з полегшенням хоча родичам винна багато грошей. На ел пошту я зразу ж отримала довідку про закриття. Все добре я користуюся зарплатною карткою ощад…
Далі після закриття карток я не видалила з телефону додаток приват 24 щоб бачити комунальні платежі отже зайшла подивитися 19 вересня.
Моя зарплатна картка все ще в переліку але не діюча і на ній -23991 (списання купу грошей 891, 3000, 15000, 5100) 19.09.19 Я подумала якась помилка адже це суми які я оплачувала 13 вересня. Почекала до кінця місяця думала щось з системою. Але на 1 число мені дорахували 477.37 за овердрафт. Виписки немає карта не діюча.
Як це так можливо. Це жах. Я ж всі гроші сплатила в приват. Ви просто знищуєте людей. Допоможіть благаю.
Комментарии (13)
Ответ банка
Приватбанк
12 октября 2019, 17:39
Добрий день!
Дозвольте нам розглянути Ваш випадок. Ми звернулись до Вас в особистому повідомленні, щоб уточнити Ваші контактні дані та допомогти у вирішенні питання.
З повагою, ПриватБанк.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Свалява, ул. Главная, 70.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Свалява, ул. Главная, 70- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.