Вовка боятися — в ліс не ходити!!

Ольга Угринович Ольга Угринович
11 марта 2016, 11:40
без оценки
Я клієнт Платинуму вже років 5 і ніколи не мала ніяких претензій. Я завжди слідкую за тим, як він розвивається, бо сім"єю маємо там заощадження. Ми, як і всі вкладники, яким не байдужа доля банку, де знаходяться їхні гроші, постійно цікавимося всім, що пов«язано з ПлатинумБанком. Знаєте, раніше менше було різних фейків з приводу роботи банку, а зараз або справді Платинум складає добрячу конкуренцію комусь, або хтось витратив гарну копійку на поширення різного бруду.
Я особисто не збираюся після кожного негативного відгуку — бігти і забирати свої гроші. Раніше реагувала на таке, але коли зайшла на сторінки інших банків — то зрозуміла, що повсюди знайдуться незадоволені роботою того чи того банку. Людська психологія влаштована таким чином, щоб нарікати і сперечатися, а не хвалити (ну, звісно, якщо не буде стимулу… а стимул з»являється, як тільки хтось заплатить!). Я теж в основному пишу про те, що мене не задовольняє, але в цьому випадку шкода просто, що налітають всі на банк, із яким в мене проблем ніколи не було. Нехай тут будуть різні думки.
Ответ банка
Platinum Bank
platinumbank
platinumbank
12 марта 2016, 17:23
Доброго дня, Ольга Угринович.
Ми дякуємо Вам за довгу співпрацю та слова підтримки.
Так, люди зазвичай відписують тільки тоді, коли трапляються негативні ситуації у роботі із банком. Такі портали і створені для таких відгуків та дають змогу нам отримувати зворотній зв'язок та ставати кращими для наших клієнтів. Впевнені, що все буде добре.

Комментарии (5)

+
+41
Dippo
Dippo
11 марта 2016, 13:30
#
Уважаемый «набор цифр»!
Ну какие ж у Вас могут быть проблемы, если Вы уже 5 лет держите деньги в этом банке и не забираете (проблемы, как раз, возникают у тех, кто пытается забрать из Платинума свой закончившийся вклад. Особенно в ин.валюте. Если не верите людям, что здесь пишут, о том, что долларовый вклад из Платинума забрать невозможно — посмотрите рейтинги банков и там увидите Платинум на предпоследнем месте по доверию).
Да, конечно, можно «подпевать» банку, что кто-то там ведет против них борьбу (вбрасывая немерянные бабки в заказные статьи), но… но спорить с Вами бесполезно.
Просто положите в Платинум $1000 на депозит(на 14 дней или на 1 месяц) и по окончании срока — попробуйте забрать!
И тогда Вам не понадобится ничье мнение, чтоб понять «на своей шкуре» о чем здесь люди пишут.
Удачи Вам, «набор цифр»! :-)
+
0
platinumbank
platinumbank
12 марта 2016, 17:19
Platinum Bank, Киев
#
Dippo, но ведь и у Вас нет проблем с депозитом в нашем банке.
А те, кто сталкивается со сложностями — мы со всеми находим пути решения ситуации и не оставляем ни одной жалобы без внимания.
+
0
sash15
sash15
11 марта 2016, 15:12
Миколаїв
#
Для справедливости, проблем со снятием депозитов в гривне нет, как и с процентами. С долларами проблемы, но все кто хотят забрать забирают. Долго, с нервами и руганью, но забирают. 1 апреля увидим, сколько долларов смогли вывести из банка.
+
0
platinumbank
platinumbank
12 марта 2016, 17:20
Platinum Bank, Киев
#
Sash15, не спорим.
Сложности с валютой были, сейчас ситуация начинает стабилизироваться. Да, не так быстро и активно, как хотелось бы, но мы работаем над этим. Уверены, что благодаря поддержке наших клиентов мы справимся с любыми трудностями.
+
0
roshch
roshch
19 марта 2016, 10:36
#
Всегда возвращают депозиты вовремя.09.03.2016 и 14.03.2016 вернули депозиты все суммы, буду переоформлять через интернет.

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться