Вовка боятися — в ліс не ходити!!

Я клієнт Платинуму вже років 5 і ніколи не мала ніяких претензій. Я завжди слідкую за тим, як він розвивається, бо сім"єю маємо там заощадження. Ми, як і всі вкладники, яким не байдужа доля банку, де знаходяться їхні гроші, постійно цікавимося всім, що пов«язано з ПлатинумБанком. Знаєте, раніше менше було різних фейків з приводу роботи банку, а зараз або справді Платинум складає добрячу конкуренцію комусь, або хтось витратив гарну копійку на поширення різного бруду.
Я особисто не збираюся після кожного негативного відгуку — бігти і забирати свої гроші. Раніше реагувала на таке, але коли зайшла на сторінки інших банків — то зрозуміла, що повсюди знайдуться незадоволені роботою того чи того банку. Людська психологія влаштована таким чином, щоб нарікати і сперечатися, а не хвалити (ну, звісно, якщо не буде стимулу… а стимул з»являється, як тільки хтось заплатить!). Я теж в основному пишу про те, що мене не задовольняє, але в цьому випадку шкода просто, що налітають всі на банк, із яким в мене проблем ніколи не було. Нехай тут будуть різні думки.
Платинум Банк
Доброго дня, Ольга Угринович.
Ми дякуємо Вам за довгу співпрацю та слова підтримки.
Так, люди зазвичай відписують тільки тоді, коли трапляються негативні ситуації у роботі із банком. Такі портали і створені для таких відгуків та дають змогу нам отримувати зворотній зв'язок та ставати кращими для наших клієнтів. Впевнені, що все буде добре.

Dippo
Dippo
11 марта 2016, 13:30
Уважаемый «набор цифр»!
Ну какие ж у Вас могут быть проблемы, если Вы уже 5 лет держите деньги в этом банке и не забираете (проблемы, как раз, возникают у тех, кто пытается забрать из Платинума свой закончившийся вклад. Особенно в ин.валюте. Если не верите людям, что здесь пишут, о том, что долларовый вклад из Платинума забрать невозможно — посмотрите рейтинги банков и там увидите Платинум на предпоследнем месте по доверию).
Да, конечно, можно «подпевать» банку, что кто-то там ведет против них борьбу (вбрасывая немерянные бабки в заказные статьи), но… но спорить с Вами бесполезно.
Просто положите в Платинум $1000 на депозит(на 14 дней или на 1 месяц) и по окончании срока — попробуйте забрать!
И тогда Вам не понадобится ничье мнение, чтоб понять «на своей шкуре» о чем здесь люди пишут.
Удачи Вам, «набор цифр»! :-)
12 марта 2016, 17:19
Dippo, но ведь и у Вас нет проблем с депозитом в нашем банке.
А те, кто сталкивается со сложностями — мы со всеми находим пути решения ситуации и не оставляем ни одной жалобы без внимания.
sash15
sash15
11 марта 2016, 15:12
Для справедливости, проблем со снятием депозитов в гривне нет, как и с процентами. С долларами проблемы, но все кто хотят забрать забирают. Долго, с нервами и руганью, но забирают. 1 апреля увидим, сколько долларов смогли вывести из банка.
12 марта 2016, 17:20
Sash15, не спорим.
Сложности с валютой были, сейчас ситуация начинает стабилизироваться. Да, не так быстро и активно, как хотелось бы, но мы работаем над этим. Уверены, что благодаря поддержке наших клиентов мы справимся с любыми трудностями.
roshch
roshch
19 марта 2016, 10:36
Всегда возвращают депозиты вовремя.09.03.2016 и 14.03.2016 вернули депозиты все суммы, буду переоформлять через интернет.