Минфин - Курсы валют Украины

Установить

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
bav99
_ _
19 марта 2015, 15:47
Бахматюк, Киев 67 отд.
Коли нарешті банк почне виконувати свої зобов'язання&

З 03.03.2015 року Банк не виконує свої зобов’язання по договору №00192652 від 27.08.2013 року, як це має бути. 12 відділення м. Києва періодично виплачуює валюту, що населення здало в касу банку. Цього не вистачає, щоб задовольнитивсі потреби вкладників і мене особисто.
«Статтею 1060 Цивільного кодексу України закріплено, що за договором банківського вкладу банк зобов’язаний видати гроші (вклад) за першою вимогою вкладника. У свою чергу стаття 1074 Цивільного кодексу України забороняє банкам затримувати і розпоряджатись грошима клієнта всупереч його волі. Виходячи з цього, відмова банку видавати депозитний вклад – протизаконна! Так само як і незаконні всеможливі обмеження, які самовільно встановляють НБУ і банки. Конституційний Суд України у своєму рішенні від 19.06.2001 №9 вказав, що в Україні діє чітка ієрархія нормативних актів: постанови та інші акти виконавчих органів не повинні суперечити та викривляти зміст чинних законів». Отже постійне посилання на постанову НБУ №160, через яку банк начеб то не може придбати валюту, БЕЗПІДСТАВНЕ. Якщо ця постанова заважає банку виконувати свої зобов'язання, юристи банку можуть її скасувати але чомусь цього не роблять.
Отже, ще раз прошу забезпечити своєчасне підкріплення 12 відділення для РЕГУЛЯРНОЇ і ПЕРСОНАЛЬНОЇ виплати через касу банку, по 600 $ США ЩОДЕННО (в межах 15000грн).
Платинум Банк
Ответ банка
24 марта 2015, 11:34
Добрый день.
На сегодня действие Постановления № 160 остается в силе, поэтому банк работает в рамках установленных ею ограничений и значительно ограничен в объеме закупаемой валюты. Сейчас основным путем поступления валюты в отделения является население, которое сдает ее банку. По мере того, как люди сдают валюту, она выплачивается вкладчикам в виде процентов или по тем депозитам, что уже закончились.

Еще раз акцентируем внимание на том, что Вы можете забрать Ваши средства в национальной валюте по коммерческому курсу банка либо можете переложить средства по более высокой ставке на короткий период, пока ажиотаж с наличной валютой не спадет.

Комментарии - 1

+
0
 _ _
_ _
22 марта 2015, 14:23
#
Свою лояльність банку я довів, уклавши договір на новий строк (частину суми на два тижні з пролонгацією), про що вже шкодую. Це мені тільки нашкодило, оскільки у банка по звітності начеб то немає заборгованості. Те саме зробило багато вкладників і тепер кількість НЕЗАДОВОЛЕНИХ з кожним днем зростає. Банк може дочекатися того, що вкладники почнуть об'єднуватися і збиратися під НБУ, що може призвести до непоправного Почніть нарешті виконувати свої зобовязання, а не тільки обіцяти.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться