Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Порушення конститиуційних прав та свобод

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Milana1985 10 июня 2016, 14:02
Я не являюсь, ніколи не являлась, та, скоріш за все, не буду ставати клієнтом ОТП Банку. Більше року мене дістають дзвінки від осіб, які представляються предаставниками даної установи, і погрожуючим та хамовитим тоном вимагають передати інформацію людині, яку я вже років три як не бачила і знати не знаю, де він і що з ним. Як вияснилось з телефонної розмови, мій колишній чоловік роки три тому взяв в них кредит і дав мій номер телефону для підтвердження його особи. В даний період часу ми вже разом не проживали. І я точно можу сказати, що ніхто мені не дзвонив, і тим паче, особу я його не підтверджувала. На що банк сказав, що в них є запис нашої телефонної розмови, яку вони мені надати не можуть (зрозуміло, що нічого в них нема). І тут почався терор!!! На мої адекватні роз'яснення, що я цій особі не зможу передати жодної інформації, що я не маю з ним зв'язку, і що він живе за кордоном, та що в мене грудне малятко і мені нервуватися не можна, щоб вони відчіпились та видалили з бази мій номер телефону, я чую зовсім не адекватну, а часом лякаючу відповідь: мати, погрози життю та здоров'ю!!! І це, як зі сторони працівників чоловічої статі, так і жіночої!!! Я не одноразово зверталась в банк. На що мені давали просто «смішну» відповідь: «Мій колишній чоловік має особисто написати заяву про заміну мого телефону на інший, або ж сплатити кредит»! Так він пішов банк і заплатив, та, тим паче змінив номер! В мене питання: на якій підставі вони мають право порушувати недоторканість особи, погрожуючи та залякуючи, коли я близько не являюсь їхнім клієнтом і жодного дозволу на використання мого номеру телефону не давала! Нікому не раджу зв'язуватись з цією «Шарашкіною» конторою! Особливо будьте уважні, якщо ваші родичі або ж знайомі беруть там кредит та дають Ваш номер телефону для встановлення особи! Потім Вам ніхто не допоможе. Хоча зара буду через знайомих писати в прокуратуру і надавати всі записані телефонні розмови і роздруківку мобільного оператора.
OTP Bank
Ответ банка
otpbank 14 июня 2016, 15:47
Доброго дня.
Для уточнення інформації ми хотіли б поспілкуватись з Вами особисто, якщо це можливо, будь ласка, надайте Ваш контактний номер телефону та опис ситуації (просто скопіюйте) на адресу Call.Operator@otpbank.com.ua

Вдалого дня.

Комментарии - 3

+
0
Damned
Damned
10 июня 2016, 15:11
#
Внесите их номер телефона в черный список.
+
0
yuliasia
yuliasia
10 июня 2016, 21:59
#
Я не являюсь клиентом этого банка и желание такое никогда не возникнет.Мне уже несколько месяцев названивают работники этого горе банка и требуют позвать к телефону какую-то Жанну Михаиловну.У работников даже ума не хватило проверить на какой адрес зарегистрирован телефон по которому они звонят.Потому, что если бы узнали адрес регистрации телефона, то поняли, что названивают совершенно другим людям и достают их своими звонками среди дня и ночи.Получается, что можно давать левые номера телефонов при оформлении кредита, ведь работникам пофиг, кого задалбывать по телефону.
+
0
Светлана Тимощук
Светлана Тимощук
26 июля 2016, 0:24
#
Ну чого ви так? Хіба банк мусить вірити вашим словам? Може ви вирішили спробувати ще раз жити разом. Банк звонить вам, ви кажете що не бачили його три роки, а він сидить на кухні і п"є какао з тортиком «Наполєон». Я теж отримую «ліві» дзвінки з приводу кредиту невідомої для мене людини. Але я розумію, що банк не може повірити, що я не знаю цю людину.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в ОТП Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 42.9
USD 39.5 39.9
Все курсы банка

Курс валют в ОТП Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42 42.9
USD 39.5 39.9
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / OTP Bank 💰 / Отзывы о ОТП Банке 📝 / Порушення конститиуційних прав та свобод