Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ОТП Банка: Киев, ул. Софиевская, 12

Адрес:
Киев, ул. Софиевская, 12
Телефон:
+38 (044) 492-34-68
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:15-17:30), перерыв: 12:30-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
1 ноября 2020, 14:21
Один із найгірших банків, з якими я стикалась. Змушена мати справу, бо там отримую зарплату. Ледве відбилась від кредитних карток, смс інформування за 10 грн на місяць, яке списується незалежно чи користуються люди картками, а відключити це ще той геморой. Телефонувати треба виключно на стаціонарний номер з мобільного, тобто нікого не хвилює, що поки спілкуємось з роботом «лесею», витрачаємо від 10 до 30 грн за раз, ну просто тому що видно в долі з мобільними операторами, чи жлобство поставити безкоштовну лінію спілкування з клієнтами. Але сьогодні я взагалі була шокована, виявляється в додатку отп-смарт є ліміт на перекази з картку на картку, вони не відображаються в загальних лімітах, тобто просто зайшовши в свій додаток, пройшовши авторизацію і т.д. я не можу навіть побачити цей ліміт, його на власний розсуд ставлять працівники банку. При чому відсилають до договору, в якому цього пункту точно не має, я його прочитала з лупою (бо дрібний текст).
У моєї подруги зняли 20 тис. грн. вночі, десь в росії, це все система показує, зранку, як побачила вона смс, заблокувала картку, звернулись відразу в банк і написала заяву і в поліцію і сб банку. Через 3 місяці їй сказали — нічого не знаємо, може це ви прокатались швиденько у волгоград (ага, вночі з Києва, не перетинаючи кордон України) і там в магазині по терміналу щось купили на цю суму (а це на хвилиночку, не інтернет платіж, а ніби то реальною карткою в пос-терміналі розплатились і це все в їх системі видно)… Так кошти і не повернули. А друга колега, заблокувала картку, і коли вже картка була заблокована!!! з неї зняли 3 тис. грн і банк тепер вимагає їх повернути, аргументуючи ну а що, помотались по Києву за 30 хв в протилежні кінці і зняли кошти, могли, хоч картка і була заблокованою.
І на додачу, люблять відкривати іменні!!! кредитні картки, а щоб їх закрити, потрібно їхати безпосередньо в банк і писати заяву про закриття рахунку. На моє питання — як можна просити закрити те, що не просив відкрити, відповіді я так і не почула… І знову на минулому тижні намагались «ощасливити» кредитною карткою на 20 тис. грн., на що були послані.
Ось такий банк, нікому не рекомендую.
Написать комментарий
1
8 февраля 2020, 12:30
Написать в чат невозможно, нужно только звонить на платную горячую линию и выслушивать операторов. Оператор Леся не знает определение понятия «заблокированные средства» и несёт какую-то чушь!
Банк списывает платежи без подтверждения владельца карты и не может предоставить никакой информации о транзакциях по карте!

PS. При открытии карты без ведома подключили депозит и страховку и только после скандала отключили!
Комментарии (1)

На странице собрана вся информация про отделение ОТП Банка по адресу Киев, ул. Софиевская, 12.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ОТП Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ОТП Банка  расположенном по адресу Киев, ул. Софиевская, 12- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.