Психічно хворий та безвідповідальний співробітник
Я являюсь постійним клієнтом Ставищенського відділення Ощадбанку. Але мене вражає відношення та стан одного контролера-касира, Ледневої Валентини Миколаївни. Приблизно 2 тижні назад я зайшов у відділення проплатити квитанцію. Так як був базарний день клієнтів у відділенні було багато. Довелося постояти в черзі. Під час очікування я почув дуже багато нецензурних слів від вищевказаної особи, якими вона спілкувалася не тільки з колегами, а й з клієнтами. Крім того мені здалось що вона неадекватна, психічно хвора людина. Такій людині потрібно на лікування, а не працювати з людьми. Ну це був тільки початок. Потім вона почала нервувати та кричати що її все дістало, що вона втомилася. Встала, одяглася і вийшла, я так зрозумів що на базар(тому що це не одиничний випадок).Крім цього на базарі вона ходить завжди 40-60 хв., не зважаючи на те що в залі стоїть велика черга. Багато моїх друзів та знайомих відмовляються ходити до Ощадбанку саме через неї, через її хамське відношення до людей. Якщо вона не може себе контролювати, то я вважаю що ця робота не для неї, тому що вона принижує людей. Дуже непреємне відчуття залишається після відвідування банку. Тому прошу Вас прийняти міри для урегулювання даної ситуації.
Шо курили? Походу прикольная штука.
Курс валют в Ощадбанке