Курс валют в Ощадбанке
Ощад закрывыет новые счета в одностороннем порядке
За пару следующих дней успешно ее активировал и установил пин-код. Проблем в процессе особо не испытывал (кроме немного «глючного» телефонного робота)
А сегодня (19.01.2022) позвонил менеджер и сообщил, что мой счет закрыт «по техническим» причинам и что если я хочу новый, мне нужно приехать в отделение и там его отркрыть.
После некоторого изучения вопроса, я связался с поддержкой в чате и попробовал решить вопрос там, т.к. односторонее закрытие согласно закона в данном случае незаконно (Статья 1075. Расторжение договора банковского счета)
А именно пункт:
4. Банк может отказаться от договора банковского счета и закрыть счет клиента в случае отсутствия операций по счету клиента в течение трех лет подряд и отсутствия остатка денежных средств на этом счете.
Попытка решить через суппорт не увенчалась успехом. Там макимум предлагают подать заявку в чат-бот на наовую карту.
Таким образом, банк нарушает закон и условия договора.
Деталі ситуації також з'ясуємо та надамо зворотний зв'язок.
Ви померли майже два роки тому? Для «Ощадбанку» ви і досі живі!
У самий початок карантину — у березні 2020 помер мій родич-переселенець на непідконтрольній території. До того він отримував пенсію в Ощадбанку, і через хворобу фізично не зміг знімати гроші, а накопичилася сума під 20 тисяч гривень.
Я отримав свідоцтво про смерть і 25 серпня 2020 подався до українського нотаріусу, який повідомив Ощадбанк у серпні 2020, що мій
РОДИЧ ПОМЕР і що є його спадкоємці. Ніби то немає людини і відповідно мертві не можуть користуватися карткою (хіба у фільмах про
зомбі). Але для Ощадбанку це немає значення і для його системи людина жива (попри запит від нотаріусу).
У серпні 2020 я відвідав тернопільську філію ТВБВ№ 10019/03 і показав свідоцтво про смерть родича українського зразка та заповіт.
— Ми можемо щось робити з рахунком лише на підставі свідоцтва про спадщину від нотаріусу. Коли його отримаєте — приходьте, —
безапеляційно сказали мені тоді.
І ось, сьогодні, 19 січня 2022 року, попри закриття КПП на Донбасі, карантині обмеження я прийшов до відділення ТВБВ№ 10019/03 у Тернополі і побачив … що з рахунку ПОМЕРЛОГО щомісяця знімалися по 100 гривень за її обслуговування (!) неактивного рахунку!
Назбиралася чимала сума — 1000 гривень. Шановний «Ощадбанк» ЯКИМ ЧИНОМ РАХУНОК може бути АКТИВНИМ якщо а) його власник помер 20
місяців тому і про це вас проінформував нотаріус б) сам рахунок заблокований /бо належить переселенцю/ і ним не можна було
користуватися, бо померлий не пройшов ідентифікацію наприкінці 2019 року?
Ще фішка — за день в Ощадбанку можна зняти з успадкованих коштів не більше 10 000 гривень (!) і доведеться йти двічі і витрачати свій час. Виходить, що його голова теж отримує мільйон гривень зарплати протягом 100 днів?
«Дякую», Ощадбанку за те що воскресив мого родича і клієнтоорієнтованість. Я хоч і не був твоїм клієнтом, але сервіс пізнав.
Банк не отдает валютный депозит
Денег я своих получить не могу никак
В контакт центре отказываются помогать
Менеджер ничего сделать не может, мне не говорят контакты руководства и как повлиять на эту ситуацию.
Получается что отказ банка «нет валюты» достаточный что бы держать у себя мои деньги
Это какое-то воровство
Стосовно зняття готівкою валюти у значній сумі — така можливість справді може бути не завжди у зв'язку із відсутністю потрібної суми. Рекомендуємо уточнити в працівників орієнтовну дату, на коли вам зможуть організувати виплату.
Без комментариев
В новому додатку для реєстрації потрібно лише номер телефону та пароль із смс-повідомлення. Завантажити можна за посиланням.
Play Market: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.oschadbank.flumo&fbclid=IwAR1VFbjsWdwOC-uUzjShTVnPGx7vYAYSbrgd_nsWt22KhmKFiQPgXOvLfSM
Apple Store: https://apps.apple.com/ua/app/%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B4/id1571479928?l=uk&fbclid=IwAR0U-DX3qHkXvuto-mvOnHKWU5j2bCOrnONi9qN5bDMR6XHLZJe_YGV6hF8
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Скарга . Вулиця Богдана Хмельницького, 3а, Луцьк, Волинська область
В жовтні 2021 р. в мене закінчилась валютна карта. А по паспорту валюту в них зняти не можна.
Відважний ощадний банк взявся її переоформляти.
Та не пройшло навіть півроку як мені прийшла смс, що карта приїхала, це сталося 14 січня 2022 р.
І ось я їду до банку отримати карту та зняти гроші.
Але Ощадбанк знову відмовив. Чому? Бо треба замовляти ці гроші (що-ж це за банк???)
Але замовляти не просто, а після 25 січня, А чому так. Касирка сказала, що є така вказівка банку.
Питаюся в неї, а скільки можна зняти не замовляючи? Вона — а яку суму Ви хочте? Я-одну тис.
Ні каже не можна, а яку можна, питаю я? Каже тільки після замовлення
До слова буде сказано, що поки я стояв в черзі, то якась жіночка у сусідній касі купила 1000 дол.
Тобто мною зафіксовано:
1. Ощадний банк не видає гроші клієнтам.
2. Брехня касирки клієнту.
Банк Н Е для людей
Якщо у вас є на руках картка до рахунку в Черкаській області, дізнатися інформацію по рахунку можна через контакт-центр за номером телефону 0800210800 або Ощад 24/7 (тут можна також переказати кошти на інший ваш рахунок, відкритий в Києві).
Для подальшого зарахування пенсійної виплати на рахунок, відкритий в Києві, рекомендуємо надати реквізити цього рахунку до ПФУ.
Отделения Ощадбанка в г. Кременчуге Полтавской обл.
Нет помощи от Зеленского
Водночас Дія є технічним адміністратором послуги, а за нарахування коштів відповідає Міністерство економіки України.
Тож щодо термінів та умов зарахування радимо звернутися до Мінекономіки — 044 253−61−36. Вони працюють із понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00.)
Дозвониться не возможно.
Читала на некоторых форумах, что выплаты зависят от банка в котором открыт виртуальный счёт.
Оплата частинами
Для чого потрібна картка, якою не можна розрахуватись
Я — клієнт банку, маю карту і хочу сплатити послугу доступу до мережі Інтернет на суму 840 грн. (згідно мого тарифного плану, це оплата за півроку) і банк блокує мою карту. В колл — центрі мені повідомляють, що я тепер маю йти до відділення і пояснювати, що я НЕ шахрайка, нести карту, паспорт і код.
Скажіть, будь-ласка, чи це нормальна ситуація, коли в період пандемії людина має йти до відділення саме тоді, коли там БАГАТО людей, які сплачують комунальні послуги, наражати на небезпеку себе і свою родину?
Навіть, якщо хтось в банку вирішив, що це підозріла операція, чому немає можливості ідентификувати людину в телефонному режимі і розблокувати рахунок?
Скаргу я залишила. Через 30 днів мені можливо нададуть відповідь. Дізнатись раніше, чому саме банк вирішив, що я шахрайка можлвості немає. Банк таку інформацію не надає.
Кожен сам вирішує чи потрібно йому мати справу з таким банком чи може обходити його десятою дорогою.
Закрыть карту — невозможно
Також для уточнення пишемо в приватні повідомлення.
Кошмар и хамство
Оновлений додаток безтолковий
Добре, що дали можливість редагувати платіжки в шаблонах.
Заходиш в «Історію», бачиш UA9032***, UA6132**… Чому не показати отримувача платежу?
Висновок — додаток надто сирий.Змінили обкладинку, але зміст так і залишився нікчемним.
Администратор обманул.
Працює як все , що належить державі.
Дурят пенсионеров
Совсем охамели
скарга на працівників відділення
в.о. керуючого Гаява І.С. та менеджер Цетлішвілі А.Р. відділення № 86 Ощадбанку за адресою: м. Київ, вул. Академіка Янгеля,4, категорично відмовилися оформлювати банківську картку «Киянина» при наявності оригіналу паспорту (паперова книжка), паперової копії РНОККПП та представленої е-форми РНОКПП у мобільному застосунку Дія, за аргументацією відсутності паперового оригіналу РНОККПП. Запис на оформлення була зроблена 12.01.2022 на 10.00 годину 14.01.2022 через гарячу лінію АТ «ОЩАДБАНК» та там надали інформацію, що документів, які Я перелічив вище, цілком достатньо для оформлення картки.
Прошу керівництво банку зробити висновки щодо працівників цього відділення, як таких, що не мають бажання змінюватись, формують представлення о державному АТ «ОЩАДБАНК» — як застарілої «совкової» установи до якої, після таких зустрічей, не має бажання, в подальшому, мати справу.
Сняли деньги через банкомат
А теперь по сути.
В октябре 2021 пришло сообщение, что карта перевыпущена и ждет в отделении г. Мариуполя, но при этом действие текущей карты продлено до марта. Ну ок, решили, что после нового года будем получать карту. 05.01.2022 на карту пришли пенсионные выплаты и уже через пару дней была получена перевыпущенная карта (неизвестно кто и как получил карту) и 11.01.2022 в отделении ощадбанка г. Мариуполя через банкомат были сняты деньги. Смс о снятии не приходило. Обнаружили когда зашли в ощад 24.
И вот теперь куда бежать и к кому обращаться? Как могли снять деньги через банкомат, если владелец карты ее не получал, в этот день в городе на находился, старая карта на руках. Я так понимаю, что в этой всей схеме участвуют непосредственно работники ощадбанка. Обращение в банк не принесло успеха (это и понятно, они никогда ни в чем не виноваты). Хотя «успех» таки есть: теперь невозможно зайти в ощад 24 (пароль не подходит) и финансовый номер тоже база не находит.
До сих пор не выдали документ!А ПРОШЛО УЖЕ ПОЧТИ 4 МЕСЯЦА!!!