Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.05 | 11.9 |
єПідтримка в размере 6500 грн
Неможливість знайти шахрая — клієнта Ощадбанку
У монобанку, якщо є така скарга, в телеграм-боті пишеш і кошти тобі повертають. Чому у Ощадбанку такого нема?
Авторизація Дія, не получається
«Перевірку не пройдено, невдала спроба підтвердження особи користувача "
Поможіть будь ласка
Допомога ЗСУ
В моєї мами заблоковані перекази по картці пенсійной, можливості виїхати на вільну територію наразі не має, є прохання до вас. Зробить можливим перекази пенсії на благодійність для ЗСУ ї «повернись живим» (додаток ощад з черв’яком). Нехай ці кошти підуть на підтримку армії.
Обман клієнта
Разом з пенсійною відкрили кредитну картку, яка дійсна до 2023 р. Зателефонували з відділення та спитали чому не користуюсь, менеджер сказав, що картку можна закрита, якщо вона непотрібна, а для цього треба підійти у відділення😁. При візиті на відділення дали підписати документи, нібито для закриття. Документи підписала, нечитаючи, та пішла до дому. Колли ввечері зайшли в Ощад онліне, виявилось що картка активна, з неї списали кошти на погашення кредиту (жодних кредитів немає) і ці кошти будуть регулярно списуватись з картки. Обманують клієнтів, які через свій вік нерозбираються і це центральне відділення.
Ощад банк начислил деньги в єпідтримка ,потом забрал
В дії статус писал что деньги начислили на протяжении 2 дней, потом поменялся на деньги будут зачислены на протяжении 10 дне, что это за грабеж ???
Примите меры.
Мошенник
Смс про зарахування 6500 є в дії, на рахунку коштів не має!
Ощадбанк во время войны забрал кредитные средства
Неактивний рахунок
Мошенник 5167490168597079
Не пришли деньги с єпідтримки 6500 грн
Звернення до Дії. Дія — Державні послуги онлайн: Ми поділяємо ваші емоції. Проте у цьому процесі Дія виступає технічним адміністратором послуги, а всі виплати здійснює Ощадбанк за поданням Мінекономіки. Ми відображаємо той статус заявки, який надає нам Ощадбанк. Наразі ми разом з партнерами шукаємо шляхи вирішення ситуації, яка склалася.
не могу зайти в ощад 24
Отримання 6500 грн. е-підтримки
Не прийшли кошти єПідтримки
Не пришли деньги с єпідтримки
Виплати
В єпідтримкі пише що кошти перераховані а на карті немає
Сервіс та бізнес-процеси — на рівні середньовіччя
Так вже сталося, що не за власною ініціативою відкрив рахунок для отримання соціальних виплат в цьому чудо-банку. Рахунок відкритий в Харкові, сам через війну знаходжуся у Львові. На рахунок заходять кошти, але термін дії картки сплив. Що це означає в будь-якому нормальному банку? Та нічого особливого, перекидай кошти на інший рахунок і продовжуй жити. Ну або зайди до будь-якого відділення і отримай за хвилину нову картку. Що це означає в «Ощаді»? А в «Ощаді» це означає сім колів пекла. По-перше, будь-які дії з рахунком, до якого прив’язана прострочена картка, через онлайн-банкінг неможливі. Яке відношення має шматок пластику безпосередньо до рахунку — жоден з працівників банку пояснити не зміг. «Because f*ck you, that’s why!», — приблизний зміст їх відповідей. Будь-які дії з рахунком — тільки після перевипуску картки.
Але ок, я людина не горда, почимчикував до відділення. Там з’ясовується, що:
— видати неіменну картку без очікування вони не можуть.
— прийняти заявку на випуск картки вони не можуть. Перевипуск картки — тільки через гарячу лінію, і через пару тижнів картка доїде. Чому про це не повідомив добродій, з яким раніше я розмовляв по телефону — одна з багатьох загадок «Ощаду».
— видати кошти через касу вони теж не можуть, адже рахунок відкритий в Харкові, а тут Львів, стерво. От буде картка — тоді і приходь.
Але і це ще не фінал цієї захопливої історії. Прийшовши додому, я зателефонував на гарячу лінію і там мені урочисто повідомили, що:
— картку було перевипущено, вона чекає на мене в Харкові. Випустити іншу картку можливості немає, адже вже є картка в Харкові, чого тобі ще, курво, треба? Їжджай до Харкова і забирай там картку.
— зняти кошти в касі банку можливо незалежно від того, де було відкрито рахунок. Ну, а те, що вам там сказали у відділенні — ну, буває, хто ж не помиляється.
Проблема в тому, що банк, фактично, тримає мене в заручниках — в будь-якому іншому випадку я вже давно закрив би рахунок і забув про цей страшний сон, але тут я не маю можливості відмовитися від цього гіперх*йового сервісу. Мегатупі процедури і бізнес-процеси родом із середньовіччя. Меганекомпетентні оператори гарячої лінії, які починають цитувати свої скрипти замість того, щоб відповідати на запитання по суті. Мегабайдужий підхід до клієнта. Я не знаю, хто при здоровому глузді за власної ініціативи обслуговується в цьому банку, але, в будь-якому разі, можу їм тільки співчувати.
жахлива робота банку
За необхідності, якщо потрібно виїхати в іншій регіон, ви можете відкрити інший рахунок в тій області, куди переміщаєтеся, і надати інший номер рахунку до організації, що проводить вам виплату.
На сайті розміщено актуальний перелік працюючих відділень, його оновлюють щоранку. Навпроти відділення, яке зачинено, вказано позначку «ні».
Є підтримка