Ощадбанк утримує гроші та списує комісії за ненаданий преміум, менеджер зникла та ігнорує.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.5 | 12.3 |
Я зв’язався зі своїм персональним преміум-менеджером, повідомив, що маю ВСІ документи, які підтверджують легальне походження коштів, та готовий надати їх дистанційно. Після цього менеджер просто зникла зі зв’язку та ігнорує мої повідомлення. При цьому банк продовжує списувати з мого заблокованого рахунку по 900 грн/місяць за обслуговування «преміум-пакета», послугами якого я не можу користуватися з вини самого банку! Це пряме здирництво та утримання коштів у заручниках.
Оскільки банк відмовляється надати варіанти дистанційної верифікації, я прийняв рішення розірвати договір. Сьогодні на офіційну пошту банку (contact-centre@oschadbank.ua) мною було направлено Офіційну заяву про розірвання ділових відносин та закриття рахунків. Заява підписана Кваліфікованим електронним підписом (Дія.Підпис) у форматі ASiC-E відповідно до законодавства України. Вимагаю невідкладно розглянути заяву, припинити списання комісій та перерахувати залишок моїх коштів за вказаними у заяві реквізитами в іншому банку. Також скаргу на протиправні дії банку та відмову в дистанційному обслуговуванні направлено до НБУ.