Банк просто жесть, протягом року не можу розблокувати карту
Доброго дня, в цьому банку у мене оформлена карта для соціальних виплат, а саме компенсаціїї за комунальні платежі як Учасника Бойових Дій. Її заблокували. Різні виконавчі служби, деяких вже взагалі немає і борги повністю видумані. Я карту свою цю не використовував, а компенсаціїї надходили за рік. Грошей немає… банк розповідає, що виконавці наклали арешти але навіть судових рішень немає. Я вже не кажу, що цю карту не можна заблокувати навіть по рішеню суду, пояснень 0. В Ощад 24 не можу зареєструватися бо немає карти, десь втратив. У мене там були дійсно судові збори я їх оплатив, також якийсь борг від запорізької налогової за період, що я був знову військово службовцем, але також оплатив. По моїм розрахункам там повинно бути більше 60 000 грн, мені менеджер каже 13 000+, … У мене питання де мої гроші, і чому взагалі мій даний рахунок заблокований. Так, у мене ще є аліменти, але попереду буде суд бо на мене не працюючого колишня присудила 8000грн в місяць. Я якраз в той період звільнявся зі служби, а про мій борг взагалі дізнався через 2 роки. На моє питання де мої гроші мені дають відповідь я не знаю…
Добро пожаловать в реальность, любые карты блокаются потому что счет текущий, а название социальный это просто название ТАРИФА в банке, а так эти счета обычные и блокаются по обычным процедурам это первое.
второе: АСВП работает без решения суда, добро пожаловать в реальность, а свои исполнительные производства можешь в дии посмотреть.
ChhailoAnton, а навіщо Ви вимагаєте від банку розблоковати загублену картку, а відкрити нову у своєму відділені не пробували? Гроші надходять не на картку, а на рахунок.Поки не буде вирішеного питання суду, доти будуть проблеми з рахунком.Поточний рахунок — це ваш звичайний рахунок (для зарплати, пенсії, ФОП або особистих витрат). Саме його найчастіше арештовує виконавча служба за борги (наприклад, штрафи або кредити). Спеціальний рахунок — це рахунок зі спеціальним режимом використання (наприклад, для виплати дивідендів, участі в аукціонах, або рахунок умовного зберігання — ескроу). Кошти на них захищені від загального стягнення. Ощадбанк не має можливості відкривати спеціальні рахунки.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.5 | 12.3 |