Робота фінмоніторинга

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Daniel Braga
Доброго дня всім.Бачив тут відгуки людей про кошти заблоковані фінмоніторингом.По своїй ситуації, хочу підтвердити дані звинувачення в адрес цієї «великої» контори під назвою Ощадбанк.Вже 2 місяці потому мені заблокували кошти, всі належні підтверджуючі документи я надав у відділення банку.
Працівники відділення, включаючи начальницю відділення нічого не знають, доступу не мають, ну це нюанси,їх звинувачувати можливо неправильно, бо вони відправляють дані, а далі вже не контролюють виконання.
Так от, потім ще прийшло повідомлення на Вайбер, що рахунок під арештом, під постановою виконавчої служби, це при тому, що боргів я не маю в жодній організації, аліментів та штрафів відповідно теж.Добре, я вирішив переконатися в цьому і зробив запит до виконавчої служби, вони підтвердили, що дійсно ніяких постанов на мене не існує, звертався до Міністерства юстиції, моніторив в Дії, то ніяких порушень немає.
Ще один момент, звернувся по електронній адресі до Ощадбанку, то відповіли, щоб зняти арешт з картки, дізнавайтеся дані виконавця, що наклав арешт у виконавчій службі, а виконавча служба повідомляє, що саме банк повинен надати цю інформацію.
Висновок: кошти вже 2 місяці, навіть більше під блокуванням, це все замкнуте коло, гроші вам нажаль вже не повернуть, не мрійте про це.Тимпаче вже не вперше чую подібні випадки у людей, стосовно цієї банківської структури.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке