Якщо хочете залишитись без грошей ,оминайте цей банк
21 травня я запідозрила, що у чоловіка знімають гроші з карти онлайн. Пройшовши індетифікацію в пенсійному фонді я звернулась в ощадбанк.Чоловік загубив номер мобільного оператора і не міг зайти.На моі питання чи заблокована карта працівники відповідали, що треба пройти ідентифікацію в пенсійному фонді, нащо я відповіла, що я пройшла в пенсійному фонді.Другий раз я повідомила, що маю підозри, що з моі карти знімають гроші, що чоловік загубив карту мобільного оператора.Бескінечно ми дзвонили разів пʼять вони просили надати, то номери банківських карт, то номкр паспорта, або індефікаційного номера.Після цих бескінечних дзвінків і надання даних (бо усі документи у чоловіка присутні паспорт індефікаційний номер і банківські карти), працівники колл центру після надання даних говорили, що не чують нас, щоб не робити відеоіденфікацію по відеозвʼязку, або сказали приіхти за кордону і прийти з паспртом у ввділення, або мати карту мобільного украінського оператора.Мій чоловік інвалід.Ми знаходимось в дочки закрдоном, у нього не має ноги, зараз він взагалі не може ходитиШахраі зняли з його карти 100 тисяч гривень.Працівники кол центру знущаються і не можуть провести відеоіндефікацію по телефону.Я зберігаю гроші в іншому банку.Я також загубила карту мобільного оператора.Мій банк дозволив зайти через емейл, а також вночі в другій годині ночі зробили відеоіндефікацію по відеовиклику.Потім мій банк ще три рази мені писав чи я змогла зайти в онлайнбанк.В той час, як шахраі, знімають гроші, ощад не дозволяю пройти, щоб ми подивились чи дійсно гроші зняли або надати виписки.Через пару днів я купила онлайн чоловікові карту мобільного оператора .І знову бескінечні дзвінки в ощадбанк, щоб пройти відеоіндефікацію .І знову ми вас не чуємо або прийдіть в банк.Після числених дзвінків якось нам дозволили пройти індетифікацію на другий день.Але знову забули прислати пароль на відеоіндефікацію.Знову бескінечні дзвінки і ми вас не чуємо і прийдіть в банк з паспортом.в мого чоловіка сильні болі і йому 64 роки і заставити йог сидіти і надавати дані по 10 раз бо він є власник ом карт.зранку була індетифікація яка виглядала, як питання для обвинувачуваних.Мого чоловіка спитали чи він сам в кімнаті, якщо він не сам то вони перервуть дзвінок.Я не зрозуміла цього, чому він має бути сам в кімнаті при відеоіндефікацію.Коли мій чоловік має проблеми з здоровʼям і я його офіційний опікун.Я ітак дивуюсь у нього проблеми з памʼятю як він назвав усе номер паспортаі усе.Йому сказали робити фото з кожною сторінкою папорта.в мому банку я зробила тільки з одною сторінкою в ще перепитала оператора чи усе добре.Оператор відпові, що цього достатньо.Мій чоловік лишився без грошей у цьому банку і знущаннями операторів колл центру.він не зміг зайти онлайн, бо знову виникла проблема з ощадбанком.Не приходить дзвінок від ощадбанку для вавторизаціі і входу в ощадбану, а ссмс паролі приходять коли я авторизуюсь по номеру на розмову з ними.Ощадбанк не хоче дзвонити в роумінг і витрачати грошей.Зверніться в Киівстар, що ви не отримуєте дзвінки.Я безсила протів цьогу знущання.Написала скаргу на ощадбанк.Мій чоловік не може зайти в банк, також вони не повідомляють чи були зняті гроші.Оминайте цей банк
Не знаю як інші банки,а Ощадбанк не дозволяє користування рахунком третим особам,вони не будуть вирішувати з Вами питання по рахункам Вашого чоловіка,бо Ви для банку стороння особа.І ще проблема в тому,що у клієнта Ощадбанку втрачений фінансовий номер телефону,а без цього не можливо щось позитивно вирішити.З Вашого боку повно проблем,а Ви винуватите банк.«Не приходить дзвінок від ощадбанку для авторизаціі і входу в ощадбану»здвінок може приходити на номер телефону,який прив’язаний до рахунку,який Ви втратили, Скарга навряд допоможе?Питання ,які задають оператори банку це не знущання,а захист Ваших рахунків і грошей.І так,питають в якому районі Ви живете,яким районом виданий паспорт,яким було кодове слово при відкриванні рахунку,які суми Ви очікуваєте на нарахування на рахунок?Це державна установа,а не якись генделик.Не маючи діючого телефону,не бачачи СМС сповіщеня,звідки Ви взяли,що шахраї знімають кошти?Згідно тарифів Ощадбанку, за СМС банк знімає кожний місяць від 15до 25грн.А ще може знімати,на законих основах по 100грн.кожний місяць,якщо не користуватися рахунком більше 12 місяців,це тариф «за обслуговування не активного рахунку"Тому,якщо відбувається таке,то це не шахраї ,а банк,згідно свого тарифу,бо рахунком треба користуватися,хоча б раз на місяць,розраховуватися в магазинах,аптеках,чи оплачувати комунальні,чи мобільний зв’язок,бо рахунок це не Ощадкнижка,на яку ідуть проценти за зберігання коштів.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.5 | 12.3 |