Непрофесійне обслуговування персоналу

Сьогодні 7.04.2026 року о 13:07 я зʼявилася у найближче відділення за адресою Немирівське шосе, місто Вінниця Ощадбанку, для отримання карти із дитячими виплатами до року. Мене зустріла профільний консультант, запитала з якого я питання. Я пояснила, на що отримала холодну відповідь:
«Дане питання не вирішиться до обідньої перерви, яка розпочинається о 13:30».
Я наполягала все ж таки вирішити моє питання, оскільки попередньо дізналася у консультанта гарячої лінії Ощадбанку, що на вирішення даного питання необхідно 15−20 хвилин, за наявності усіх документів, які у мене безпосередньо були з собою.
Ремарка! Моя маленька дитина в цей час спала у візочку біля відділення, про що я повідомила консультанта. Не зважаючи на це моє питання ніхто так і не почав вирішувати.
Нестерпно очікуючи на обід!
Дуже шкода, що молоді мами з маленькими дітьми, мусять зіштовхнутися з перешкодами в отриманні послуг, які передбачені державою. Прикро, що банку довірили такі виплати, а саме кошти малюків, а послуги надаються не відповідним чином для такої категорії осіб.
Обличчя Ощадбанку ганьблять такі працівниці

Курс валют в Ощадбанке

PLN 11.2 12

Курс валют в Ощадбанке

PLN 11.2 12
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Непрофесійне обслуговування персоналу