не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Iro4ka Ilchenko 3 марта 2026, 12:05
Доброго дня! Звертаюся з офіційною скаргою на роботу Ощадбанку.
Пенсійний фонд України (ПФУ) на підставі мого звернення від 16.01 призначив мені допомогу на дитину у розмірі 7000 грн. Рахунок було відкрито в Ощадбанку автоматично.
Проблема полягає в тому, що я не можу отримати доступ до своїх коштів через мобільний додаток «Мобільний Ощад». Система видає помилку, що мій номер телефону «не належить клієнту». При цьому я вказувала актуальні дані (паспорт, ІПН, номер телефону) у зверненні до ПФУ, і вони є вірними.
Я неодноразово зверталася на гарячу лінію банку (0800210800), але оператори відмовляються актуалізувати мій фінансовий номер дистанційно, вимагаючи лише особистого візиту до відділення.
На даний момент я фізично не маю можливості відвідати банк (знаходжуся з маленькою дитиною). Банк фактично позбавляє мене доступу до державних соціальних виплат, які вже знаходяться на рахунку.
Прошу:
Представників банку зв’язатися зі мною для проведення дистанційної ідентифікації (відеоверифікації або через «Дію»).
Актуалізувати мій номер телефону як фінансовий у системі банку.
Надати доступ до мого рахунку в додатку, щоб я могла скористатися коштами без фізичного отримання пластикової картки.
Сподіваюся на оперативне вирішення питання, оскільки ці гроші життєво необхідні для дитини.

19036256
19036256
3 марта 2026, 23:28
Те що Ви вказали у звернені до ПФУ,не буде працювати,поки Ви не відкриєте карту у відділені,прив'язавши до рахунку Ваш номер телефону.До речі,при звернені Ви повинні були вказати діючий,відкритий рахунок,а не тільки номер телефону,що Ви вказали?.Не чекайте тут якихось дій від банку,бо оператори не читають,та не реагують на заяви з 2022року,тут пишуть лише діючі клієнти цього банку.Вам треба дійти до відділення,беріть з собою тільки паперові документи,паспорт і код,показувати в телефоні додаток «Дія»,не має сенсу.Бажаю успіхів.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Блокування доступу до соціальних виплат на дитину (7000 грн) та неможливість дистанційної ідентифікації.