Ощадбанк нараховує борги за СМС на заблоковані картки ВПО за кордоном.

Andrev7925 13 января 2026, 15:40
Доброго дня. Хочу звернути увагу на абсурдну ситуацію. Мав картку ВПО, яку заблокував ще у 2022 році. Картка фізично закінчилася у 2023 році. Наразі я перебуваю за кордоном.
Нещодавно побачив, що Ощадбанк самовільно продовжив мою картку до 2028 року і щомісяця знімає по 15 грн за СМС-інформування на заблоковану карту! Вже утворився мінус, який банк «малює» як кредитний борг.
Функція вимкнення СМС у моєму тарифі заблокована банком. Тобто банк створив умови, за яких я не можу відмовитися від платної послуги, якою не користуюся, і заганяє мене в борги, поки я за кордоном.
Прошу банк втрутитися, припинити це безпідставне нарахування та анулювати технічний борг. Недопустимо нараховувати кошти за послуги, які фактично не надаються на заблокований пластик.

OkeyDoki
OkeyDoki
14 января 2026, 13:07
В стране война То как думаешь почему карту продлили? Гений. Смс-ки это услуга по счету, а не по карте. Можешь спокойно их отключить. Либо через чат бот в вайбере или телеге либо позвони на гор линию с фин номера. По поводу минуса смски это то на что банк не начисляет задолженность. Максимальный минус 30 грн. Пройдет хоть 10 лет 30 грн как будет так и останеться.
Andrev7925
Andrev7925
14 января 2026, 20:44
Дякую за підказку все вирішили
Alps
Alps
24 января 2026, 12:34
Ви за кордоном, а банк таке робить, сподіваюсь це єдина проблема, яка у вас залишилась в Україні)))

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Ощадбанк нараховує борги за СМС на заблоковані картки ВПО за кордоном.