Банк, в роботі якого важко знайти здоровий глузд.

sivokin 16 сентября 2025, 11:24
Для того щоб отримати виписку по закритому в 1924 році рахункові, пропонують приїхати в банк. Але я маю обмежену рухливість і пересуваюся з допомогою милиць, найближче відділення банку знаходиться від мого місця проживання на відстані 25 кілометрів, з транспорту можна замовити тільки таксі. Дорога ніякісінька, і таксисти беруть плату 500 гр. в одну сторону. Тобто щоб проїхати в банк і повернутися додому, мені потрібно 1000 гривень. Маю пенсію трошки більше 3000 гривень. Пропонують через додаток, та вже немає того телефону. Раніше ми мешкали на кордоні з росією, в с. Родіонівка Япмільского р-ну Сумської області. Зараз немає ні будинку ні навіть того села, ні телефону. Війна, і люди від війни та росії тікають, без нічого. Де зараз знайти той телефон? На гарячій лінії — відповідають що допоможуть, якщо я приїду в банк. За які кошти мені туди їхати? В той же час замовити картку Ощадбанку (Моя картка) я можу онлайн. Тобто мені в цей дурацький банк їхати не потрібно. Логіка відсутня. Зараз в Україні багато розмов про безбар'єрність і чимало зроблено в цьому напрямкові. Але, нажаль, бюрократичні бар'єри Ощадбанк зламувати не спішить.

DCLXVI
DCLXVI
16 сентября 2025, 14:51
Краще відмовитись від своїх забаганок, навіщо Вам та виписка, не вистачає туалетного паперу чіщо.
17 сентября 2025, 22:07
OkeyDoki
OkeyDoki
19 сентября 2025, 21:12
Если помнишь последние 4 цифры и у тебя есть фин номер то через чат бот (вайбер или телега) можешь взять, но если тебе нужна именно сама квитанция, а не выписка открываешь карту и через полную версию сайта берешь свои квитанции.

карта бесплатная через 5 лет сама закроется или будешь в Украине закроешь ну или что-то придумают.

P.S и напоследок, мозгами когда последний раз пользовался, тут если заметил последний раз что-то отвечали в 2023 году, на что ты надеешься? пиши на фейсбуке
16 сентября 2025, 17:59
То Ви є крутий гуморист. Так смішно, ги, ги, ги. ЧІЩО. Але в школі вчилися на 2 з мінусом. https://yak-pyshetsya.com/blog-posts/chi-shho-chi-chishho-yak-pravilno/
17 сентября 2025, 10:12
Sivokin,Нажаль виписки за минулі роки ,та закриті рахунки не безкоштовні,тому банк і пропонує приїхати з Вашими документами,оплатити ,замовити та одержати?А який віхід Ви маєте підказати,як в цьому випадку зробити банку?Робіть нотаріальну довіреність на родичів,хай вони Вам допоможуть?
17 сентября 2025, 22:26
Написав вам відповідь трохи в іншому місці, тому дублюю: Я пропоную оплатити рахунок за виписку минулого року карткою, так як роблять оплату за товари та послуги по всьому світові. Ваша відповідь вказує на те, що в вашому банкові геть відсутній технічний прогрес. Ваш банк відстав від технічного прогресу мінімум на 30 років.
«Робіть нотаріальну довіреність на родичів» — ця фраза, знову вказує на відсутність у Вас здорового глузду, тому, що від місця мого проживання до нотаріуса мені потрібно їхати ту ж саму відстань. Нотаріус від Вашого банку знаходиться приблизно метрів за 300−400. Ближче до мого місця проживання нотаріусів не має. РЕТРОГРАДИ Ви мої любимі. А, ще орфографічних помилок в вашій відповіді - ЦІЛІСЕНЬКЕ МОРЕ.
17 сентября 2025, 22:14
Відповідь для «DCLXVI» (чіщо): «навіщо Вам та виписка, не вистачає туалетного паперу чіщо», я ніде не писав, що мені потрібна паперова виписка, від інших банків я отримав 2 виписки на електронну адресу. Я так зрозумів, що в туалеті Ви для витирання своєї попи використовуєте електронні документи, дорогий мій ГУМОРИСТЕ.
17 сентября 2025, 22:22
Ще одна відповідь для «19036256» — «Нажаль виписки за минулі роки». - Як правильно писати на жаль
Фраза на жаль завжди пишеться окремо. Це стійкий вираз, який використовується для вираження жалю або розчарування щодо певної ситуації. У цій фразі на є прийменником, а жаль — іменником, тому вони не можуть писатися разом. https://nv.ua/ukr/ukraine/events/pravopis-ukrajinskih-visloviv-yak-pravilno-pishetsya-bud-laska-ta-na-zhal-i-chomu-same-tak-50458521.html
OVV77
OVV77
18 сентября 2025, 0:19
Ви самі зрозуміли, який контингент працює в цьому недобанку. А ще хочете якийсь прогрес від них. Вони там всі підібрані як по шаблону. Тупий і ще тупіший. Тільки і видумують проблеми для клієнтів, які по певним причинам, змушені там обслуговуватися
18 сентября 2025, 9:07
То якось може гуртом спроможемося хоть трішки почистити це болото від некомпетентніх працівників.
18 сентября 2025, 14:23
ДЛЯ sivokin«Зараз в Україні багато розмов про безбар'єрність і чимало зроблено в цьому напрямкові. Але, нажаль, бюрократичні бар'єри Ощадбанк зламувати не спішить.«Щось Ваша грамотність хромає, мене виправляєте, а самі що пишете??? Перечитайте свій відгук, як написали НА ЖАЛЬ? А поки банк не поспішає виправлятися, бо поки йде війна, яка всьому заважає.
17 сентября 2025, 22:29
Написав не вірно рік, 1924 — правильно 2024. В телефонній розмові з банківським робітником рік вказував правильно.
18 сентября 2025, 9:11
Зараз подивився профіль: 19036256. То не зрозуміло, це офіційний представник банку відписувася, чи якась постороння людина. Мабуть це якась людина яка не має ніякісінького відношення до Ощадбанку. Хотів би почитати коментар від представника банку «Ощадбанк».
18 сентября 2025, 9:20
Дуже цікава коментаторша відгуків. Зберіг відгуки пробанківського захисника. 365 сторінок коментарів, пенсіонерки, безкоштовних. https://minfin.com.ua/ua/users/19036256/?type=comments
18 сентября 2025, 13:53
Sivokin, А я ничего не скрываю https://minfin.com.ua/ua/users/19036256 я пенсионер, с 2014 года клиент Ощадбанка, НИКОГДА не работала ни в каком банке, на отзывах этой страницы с 2017 года, не то, что Вы, граммотей, пришли 16 сентября 2025 года и учите всех, во вторых не ждите ответа сотрудников банка, потому, что с 2022 года, здесь Ощадбанк не отвечает, здесь остались только те, кто давно на этом сайте и имеет какое-то представление о возможностях и работе банка, и как-то пытаются донести это до таких«умников»как Вы.
18 сентября 2025, 14:08
Sivokin, Как до Вас не доходит, Вы писали, что счёт в Ощадбанке закрыт, теперь Вы не клиент этого банка, никто не будет рыться в архиве и искать Ваши данные, для Вас выход только прийти с Вашими документами в банк, а не марать тут отзывы своими опусами.Я клиент банка и при получении, через каждые пять лет, новой карты, сотрудники опять же делают ксерокс моих документов, которые у них УЖЕ есть и ничего Вы с этим не сделаете.Бейтесь головой об стену, я ничего не защищаю, а констатирую факты, о которых все давно знают.В отличии от Ваших придирок, никто не ткнул носом 1924 год, все поняли, но только Вы максималист ****.
18 сентября 2025, 17:25
Мені не потрібні Ваші коментарі, Ви до Ощадбанку не маєте ніякісінького (крім клієнського) відношення, але можливо Ви проплачений троль. Ще раз наголошую, що я бажаю прочитати ТУТ відповідь банківського представника.
19 сентября 2025, 14:40
Sivokin,чекайте від моря погоди,я в котре повторюю Вам,ТУТ оператори банку не відповідають,може нема кому по причині війни.Шукайте інші канали звернення до банку,на facebook ,наприклад.

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Банк, в роботі якого важко знайти здоровий глузд.