Шахрайство при перевипусці карти

OleksiyBlyuma 1 июля 2025, 10:57
Отделение по адресу: Черкассы, бул. Шевченко, 132
Ми з дружиною зверну́лися до відділе́ння в м. Черкаси, бульвар Шевченка, 132 з метою переви́пуску її картки у зв’язку з закінченням терміну дії. Менеджер тихо оформлювала щось у комп’ютері, потім роздрукувала розписку й запропонувала пройти до каси за отриманням картки. Це нас здивувало, адже зазвичай картки видають менеджери.

У касі банку нам повідомили, що за перевипуск картки потрібно сплатити 100 гривень. Оскільки при собі не було готівки, а карткою Ощадбанку скористатися не могли — її ж не видали — ми зняли кошти в відділенні ПриватБанку. Під час сплати цих 100 гривень виявилося, що касир перерахував їх не за перевипуск картки, а за страхування від нещасного випадку в ПрАТ «МетЛайф». Паралельно менеджер без нашої згоди оформив договір.

Ми звернулися на гарячу лінію, скаргу зареєстрували та порадили вирішувати питання безпосередньо у відділенні. Після розмови нам повернули 100 гривень готівкою (імовірно з власних коштів співробітників).

Питання: це точно державний банк? Чи так можуть відбирати кошти навіть у пенсіонерів?

19036256
19036256
2 июля 2025, 12:40
OleksiyBlyuma, відповідь на Ваше питання є такою, нажаль Ощадбанк, так нав’язує страховки по своїм планам, шкода, що Ви не читали до сьогодні, багато скарг на це, головне, що Ви знали, що картки перевипускаються безкоштовно.Розказуйте всім своїм знайомим, про нав’язування страховок, хай люди знають свої права та вимагають додержання цих правил.Велика кількість скарг на нав’язування допоміжних, не обов’язкових продуктів банку, таких як страховки та кредитні картки не припиняє цього свавілля деяких керуючих відділень Ощадбанку.
StarFighter27
StarFighter27
6 июля 2025, 18:37
Перевыпуск карты всегда делается бесплатно, а не через кассу

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Шахрайство при перевипусці карти