Не змогли провести платіж на відділенні

рrofessor _ка 4 июня 2025, 17:53
Отделение по адресу: Киев, бул. Шевченка Тараса, 58
Банк не рекомендую! Звернулась до відділення для оплати рахунку по реквізитам. Потрібна квитанція з мокрою печаткою, тому звернулась для оплати на відділення, а не через інтернет-банкінг. Я спитала у касира скільки буде платіж+комісія разом. Касир відповіла і я по інтернет банкінгу зробила переказ з картки іншого банку на ощад. Після касир спитала як буду сплачувати? Я відповіла, що карткою через Pay Pass. На що отримала відповідь, що це неможливо зробити, потрібно лише готівкою або мати при собі пластикову карту. Я спитала, нащо пластикова картка, відповідь — для ідентифікації. Я кажу: «Ось паспорт для ідентифікації». Касиру не підходить. Оплатити Pay Pass не можна. Зі слів співробітника — служба безпеки заборонила використовувати Pay Pass. Серйозно? Pay Pass використовується з 2003 року, тобто 22 роки тому! Я подзвонила, знаходячись на відділенні, до колцентру, відповів Олександр, код оператора 5718. Уточнював постійно якусь інформацію і в ітоге не вирішив питання. Спілкування з КЦ зайняло 24 хвилини. Була також спроба нав’язати миттєву картку! Уявляєте, замість практичного вирішення питання, мені пропонують відкрити ще одну картку, щоб здійснити платіж по реквізитам. Нонсенс!
Результати: замість сплати платежу за 5 хвилин, рахунок не було сплачено по реквізитам в касі, витрачено часу 24 хвилини + спілкування з касиром + дійти до відділення і назад, витрачені нерви.
Питання до представника банку: Як ви думаєте, чи впливає якість надання послуг на кількість клієнтів баку?

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Не змогли провести платіж на відділенні