Новий «розвод»
Недо банк придумав нову тему як збільшити свій кредитний портфель та як нав’язати людям кредити: Ящо Ви переводити кошти з мобільних заощаджень на свій поточний картковий рахунок то тепер особисті перекази вони опрацьовують кілька днів, я отримала переказ і через кілька годин ним скористалася. Вони не встигли опрацювати платіж, і тому типу видали в борг МЕНІ МОЇ ВЛАСНІ ГРОШІ. Після цього, я перевела гроші з мобільних заощаджень і вже більше двох годин ці гроші не активні. підтримка мені сказала, що ці кошти можуть бути доступні протягом двох днів. тому думайте чи потрібні вам ці мобільні заощадження, тому що поки ці гроші будуть 2 дні гуляти вони вам будуть недоступні і відсоток ви по ним не отримаєте.
OVV77,це ви так собі думаєте,що розвод новий,а в Ощадбанку це було вже давно,десь три роки,Ви що не знаєте,що поки гроші в операції обробки,то це не Ваші гроші?І це стосується всіх операцій,а не тільки мобільних заощаджень.Перевірка операцій у історії,у мобільному додатку-натискайте-одержати квитанцію,та читайте статус операції,а у WEBбанкінгу,коло суми намальований годинник зі стрілками,поки це все не обробиться (від двох годин,до трьох БАНКІВСЬКИХ діб) гроші заборонено чіпати.
Це ви не знаєте.)) не перейматися. Ваші «потуги» захисту 💩 банку- мене повеселили. Рахуйте, що відробили свої 6 коп. Від наумова 🤣
- vadymbanker
- 11 мая 2025, 7:28
Я переводжу з моб. заощаджень в користуюсь миттєво грошима.
Vadymbanker, Ви зовсім не читаєте, на які питання відповідаєте? Клієнт зможе користуватися після того, як операція переказу на мобільні заощадження обробиться, а не так, як Ви пишете миттєво, бо клієнт зразу порушила строки обробки операції ПЕРЕД переказом на мобільні заощадження.Три доби.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 10.85 | 11.75 |