ліміт усім пенсіонерам 100 грн
Банк, порушуючи закон і всі моральні та етичні норми. ввів усім пенсіонерам переселенцям ліміт у 100 грн за переказ на добу замість чинного раніше 2000грн. Мій батько проживає в Слов’янську і у нас поки йдуть бойові діі не завжди є світло і зв’язок, щоб отримати СМС. з 14.03.2025р банк встановив усім ліміт у 100 грн і НЕМОЖЛИВОСТІ його зняттям, хоча раніше ця функція працювала і користувач сам міг встановити за кодом доступу або смс. Проте банк вирішив самостійно запровадити ліміт БЕЗ МОЖЛИВОСТь його відключення навіть із особистим присутністю у банку. Що то за бандитизм коется? нікому не рекомендую цей банк. ті пенсіонери, які обслуговуються в інших банках, таких проблем не мають.
Не тільки пенсіонерам, це обмеженя запровадили з жовтня 2024 року
Увжааемый, эти лимиты были установлены всех клиентов ощада — поэтому пожалуйста, не плачьте, что только пенсионеров обижают
Виявилося сьогодні, коли я оплачувала комунальні у мобільному додатку Ощад24, оплати які менше 100грн.проходили у мобільному додатку з кодом входу до додатку, а які були більше 100грн. підтверджувалися тільки кодом з СМС, хоча раніше всі суми підтведжувалися лише кодом до входу у додаток, без СМС.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 9.7 | 10.4 |