Служба безпеки банка дуже погана
При відкритті зарплатної карточки запропонували відкрити кредитну, потім її активувати. В підсумку, активувавши картку у мене збільшили ліміт кредиту, хоча я цього не просила, бо не збиралась їй користуватись,і потім к кредитної карти знакли всі кошти переказом невідомо куди (банк не знає))), а тепер на мені висить кредит майже на 10000 грн. Дуже я так розумію 'якісне" обслуговування!
Напишіть на гарячу лінію Банку, там розберуться:
anticor@oschadbank.ua або whistleblowing@oschadbank.ua
anticor@oschadbank.ua або whistleblowing@oschadbank.ua
- priora2171
- 7 февраля 2025, 14:58
Вітаю ! Поясніть мені , будь ласка , з якої причини у мене заблокована карта , на яку я отримую пенсію ? Сьогодні у мене не пройшов із-зі цього регулярний платіж на карту іншого банку , що призвело до суттєвих матеріальних втрат з моєї сторони . Вчора також не був здійснений автоплатіж за телефон . На якій підставі Ви дозволяєте подібні дії ? Здається 16 грудня минулого року я приходив у відділення банку за викликом по смс і мені сказали що все нормально , то що сталось за 1.5 місяці , що потрібно було заблокувати мою карту ? Негайно її розблокуйте і передзвоніть мені за номером +380971052428 на вайбер чи ватсапп ! Я сьогодні вже витратив купу грошей на дзвінки зза кордону на номер 044−2478418 , але там мені не змогли пояснити причину такого свавілля ! Якщо до 17 годин карта не буде розблокована і мене не повідомлять про це , то я подам в суд і буду вимагати компенсації по повній програмі .Сандулович В.В
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 10.85 | 11.75 |