Минфин - Курсы валют Украины

Ецп не працює вже місяць!!!

Goyko 20 ноября 2024, 22:33
Отделение по адресу: Днепр, пр-т Героев, 21, пом.1-А
Доброго дня. Хочу допомогти бабусі створити ЕЦП у чат боті Ощад у вайбері або тг. Через стан здоровʼя не може отримувати на пошту, хочемо змінити на картку. Чому ЕЦП з 29.10.24 досі не працює? Які терміни виправлення? Це вже не смішно! Будь ласка дайте інформацію, або будемо писати в НБУ листа!

21 ноября 2024, 17:55
Goyko, поки не працює і працювати НЕ БУДЕ, на поточний момент немає такої можливості, як отримати ЕЦП в Ощадбанку онлайн. Для створення електронного ключа потрібно здійснити особистий візит до банківського відділення. Можуть звертатися як фізичні, так і юридичні особи, які є клієнтами Ощадбанку. https://rates.fm/ua-uk/banks/elektronnij-klyuch-oshadbank-sho-ce-ta-yak-zrobiti, смотрите видео на youtu.be/iCLDshN5k3M?si=t0CCa8u1zZr-dot4
21 ноября 2024, 18:04
Goyko, Информация выше была актуальной три года назад, попробуйте по этому видео https://www.youtube.com/watch?v=mPNAEoox0yc через чат-бот в телеграмме.И вообще ищите в интернете, что и как можно сделать и выбирайте, как Вам удобней, потому что здесь сотрудники от банка НЕ читают и не отвечают на отзывы…
Kuznetsov123
Kuznetsov123
28 ноября 2024, 21:25
Раньше сотрудники банка здесь писали ответы, а сейчас банк решил, что клиенты это грязь под ногами. Приват формирует ЭЦП, а ощад нет

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке