ПОГРОЗИ від робітниці з відділення Ощадбанку
Подзвонила жінка, почала мені погрожувати, щоб я зменшив свій ліміт власного рахунку! Мої доводи, що можу отримати в спадщину кошти-вона не прийняла, обозвала «сказочником» та сказала що мені заблокують пенсіонну картку, хоча я Учасник Бойових Дій та військовий пенсіонер, лежачий не можу прийти у відділення-запропонував їй прийти до мене. Вона відмовилась! Повна зневага до Захисника України!
- 24 октября 2024, 18:02
Дзвонили з телефону 0573413509…це і є телефоном відділення!
Дмитро Панченко,Цей номер 057 є міжнародним кодом міста Харків,але з питаннями до банку ліпше здвонити на прямий номер Ощадбанку 0800210800 ,будьте обережні,і в таких випадках,як було з цією жінкою не довіряйтеся таким дзвінкам і побажанням не відомо від кого,нічого не сповіщайте про номери своїх рахунків і кодів.Нажаль,вирішити питання ліпше у Вашому відділенні,а не по телефону,і дійсно якщо буде надходження за велике,картку банк може заблокувати ,не дивлячи на Ваші особливі обставини.Нажаль по домам банківські робітники не ходять,може треба зробити довіреність у нотаріуса,щоб довірена особа змогла вирішувати всі питання у банку?Особисто я не працівник банку,і взагалі працівники банку тут не читають запити вже від початку війни,тому допомоги тут не дочекаєтесь.
- 26 октября 2024, 23:46
Вы ЧТО? Посмотрите внимательно официальные номера телефонів відділення Ощадбанку в цьому відділенні на цієї странички, а потім лечите мене вигадуваємими історіями, які ви видумалі в своей голове.
- 26 октября 2024, 23:48
Ви теж такие работники як та жінка, які не можуть раскрить очі та побачити телефон! Я буду звертатися до Суду та провідних засобів массової інформації
- 1 ноября 2024, 17:11
Дякую ОщадБанку за те що принесли мені вибачення за поведінку сотрудниці!
Курс валют в Ощадбанке