Минфин - Курсы валют Украины

Привласнили гроші пенсіонера

NadiyaKu 22 октября 2024, 16:54
Отделение по адресу: Львов, ул. Угорская, 12
8 липня 2024 року я скористалася банкоматом у приміщенні вашого банку, щоб зняти готівку в сумі 2000 грн. На жаль, банкомат не видав готівку, але сума була знята з мого рахунку. Я негайно повідомила працівників банку про цю проблему, написала заяву на повернення коштів, проте, незважаючи на численні звернення, гроші до сьогодні не були повернуті. Як пенсіонер, я залежу від цих грошей для свого лікування та харчування. Вже минуло 4 місяці, і справа досі не вирішена. Це моє останнє звернення до вашого банку для вирішення цієї ситуації. Наступним моїм кроком буде ескалація питання до Національного банку України та інших відповідних контролюючих органів. Даю вам 1 календарний тиждень від сьогодні, 22 жовтня 2024 року, для відповіді та вирішення цього питання. Це абсолютно неприпустимо, що гроші пенсіонерів привласнюються банком і не повертаються протягом такого тривалого періоду. Сподіваюся на ваше швидке втручання та вирішення цього питання.

Я_ __
Я_ __
23 октября 2024, 15:36
На жаль ощад тут взагалі нікому не відповідає, за можливості або користуйтеся картками інших банків, або краще знімайте гроші з картки в магазині на касі, там вам точно видадуть гроші, на відміну від банкоматів, в котрих якщо почитати відгуки тільки на цьому форумі - дуже багато вже якось стало останнім часом.
19036256
19036256
23 октября 2024, 22:08
NadiyaKu

В магазинах з карток Ощадбанку ,якщо знімати готівку,беруть коміссію,якщо оплачувати за товар,то без коміссії.особисто я знімаю готівку в банкоматах Приват банку,без коміссії,але по 1000грн.декілька разів,бо якщо більшою суммою,то іноді операції відхиляються Приват банком (бо це карта не їх банку).Четвертий місяць це дуже довго,зазвичай Ощадбанк повертає гроші через 18 діб,це з мого особистого досвіду.СМС сповіщення про повернення грошей банк не присилає,це можна побачити лише в додатку Ощад 24,якщо перевіряти по сумах.Я дуже раджу Вам перевірити у додатку Ощад24,гроші повинні були вже повернутися на рахунок.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке