Минфин - Курсы валют Украины

Закрити карту

Шановна адміністраціє Ощадбанку,

Я, звертаюся до вас зі скаргою щодо незадовільного обслуговування вашого банку. Вже більше двох років я не користуюся карткою вашого банку, оскільки знаходжусь за межами країни. Однак, я стикаюся з великими труднощами при спробах закрити свій рахунок.

Мене вкрай обурює, що ваш банк є єдиним, в якому немає можливості закрити рахунок онлайн. У сучасному світі, де майже всі послуги можна отримати дистанційно, така відсутність онлайн-сервісу викликає величезні незручності для клієнтів, особливо тих, хто знаходиться за кордоном.

Я наполягаю на тому, щоб адміністрація банку переглянула свої послуги і впровадила можливість закриття рахунків онлайн. Це значно підвищить рівень обслуговування клієнтів і відповідатиме сучасним стандартам банківської сфери.

Сподіваюся на ваше розуміння та швидке вирішення цього питання.

rusgl
rusgl
30 июля 2024, 16:38
Та ну, неможливість закриття рахунка онлайн це хвороба більшості банків.
14 августа 2024, 11:57
Монобанк, ран. альфа (зараз сенс), приват, райффайзен ніби то одні з найбільших банків — і там без проблем. Довідку з цифровим підписом можна на електронку чи з мокрою печаткою поштою. Я пишу з власного досвіду. Тому про яку більшість мова? Навпаки, адекватні установи працюють за системою жорсткої конкуренції за клієнта.
OkeyDoki
OkeyDoki
30 июля 2024, 22:10
Прочитай условия обслуживание и обнаружишь что банк сам закроет счет если по счету не будет операций на протяжении 5 лет с момента последней успешной транзакции
OVV77
OVV77
1 августа 2024, 17:03
Тому не о це банк : рога та копита Утримують за державний рахунок

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке