Минфин - Курсы валют Украины

платіж за звязок

sakura136 1 апреля 2024, 16:03
01.04.2024 о 10.18 зробила платіж з карти на КиївСтар. о 15−39 звернулась на гарячу лінію і мені повідомили, що платіж успішний, але не доставлений… Доставка платежу на поповнення мобільного телефону буде від 2-х годин до 2-х днів.Пройшло навіть не 2 години, а 5 годин. Це що ??? Щось я таке вперше чую. Я що, повинна другий раз поповнювати рахунок, або чекати 2 дні на проведення, а тільки потім користуватися телефоном?.. Раніше не писала, бо думала, що проблеми у нас, але ж ні … 2 місяці тому, чоловік ходив 3 рази у відділення ощадбанку щоби допомогли увійти в додаток, бо банк нав«язував цей додаток, так от, працівники футболили його, казали Що у них не працює Wi-Fi. З Божою поміччю самі впорались. І на завершення — залишайте цей банк, на нього надії нема. Користуюсь усіма послугами Привата і НІКОЛИ, НІЧОГО такого не траплялося.!!!

2 апреля 2024, 0:34
Sakura136,в Ощадбанку платежі та перекази проходять від двох годин до трьох банківських діб ,а до того,вони зависають у додатку Ощад24,«тимчасово заблокованими»,клієнти,які користуються Ощадбанком давно-це знають,і Ви їх нічим не здивували.
2 апреля 2024, 19:44
Але нажаль, ці три доби, оброблення операції, не допоможуть зупинити переказ на картки шахраїв, бо після закінчення цього терміну гроші будуть переказані.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке