Не хочуть повертати вкрадені гроші з моєї карти.
Заяв на повернення вкрадених коштів шахраями банк не приймає і закону на повернення коштів по заяві такого теж немає,бо існують у банка захистні засоби від шахрайських дій-це коди в СМС,які приходять тільки на Ваш телефон,банк радить не переходити на підозріли сайти,які нажаль з’явилися від шахраїв про допомоги постраждалим родинам,радить не перездвонювати шахраям,які називаються банком,тому спочатку Вам треба писати заяву в поліції,бо розшуком грошей займається поліція.Я не співробітник банку,тому прошу на мене не налягати,я клієнт банку с 10-ти річним користуванням,і тут на сайті з 2017 року я багато начиталася скарг і порад від банку.а зараз вже більше року тут на сайті банк зовсім не реагує на скарги і не відповідає,нема працівника,котрий раніше відповідав.Згадуючи поради банку,банк Вам відповість,що дані рахунку чи Вашої картки потрапили до третіх осіб,стався витік секретної інформації з допомою якої і сталася крадіжка Ваших коштів,можуть винити Вас у цьому.Ніколи не вірте таким СМС,які пишуть,що Ваша картка заблокована службою охорони банку,і щоб такого не сталося просять передзвонити на номери мобільних операторів,У Ощадбанку дійсний тільки один номер з якого приходять СМС це 0800 210 800.І банк НІКОЛИ не дзвонить своїм клієнтам,якщо щось підозріло банку,він просто блокує Ваш рахунок.Згадуйте,щось було у Вас таке?По довіреності не будуть нічого вірішувати,нажаль,треба Вам з цим розбиратися.Мені Вас дуже шкода,але треба бути обережними,нажаль шахраї вигадують багато.
Курс валют в Ощадбанке
Данилова Ольга Василівна.