Минфин - Курсы валют Украины

Некваліфіковані спеціалісти

Evestonina 5 сентября 2023, 16:45
Отделение по адресу: Запорожье, пр-т Соборный, 46
Зайшла в Ощадбанк відділення 46 зробити перевод на інший рахунок (знаю що можна зробити через мобільний додаток але потрібен був чек с печаткою банка) підійшовши на касу #3 дівчина касир дуже грубо відповіла «ну шо, давайте швидше у мене обід» це було о 11.45 я спокійно дала дані для переводу, вона зробила але перевела кошти не на той рахунок який був мною вказаний (я розумію людський фактор, переплутала цифру і тд) при перевірці даних я повідомила їй про це, але ваш працівник відмовився допомогти мені в закінчити перевод, а просто всунув чек, та закрив віконечко сказавши «обратітесь в другой банк єслі чтото не так» по перше ви державна установа і розмовляйте на українській мові, по 2 де ви набираєте таких працівників, по 3 всі працівники які перебували в відділенні відморожено дивилися і робили вигляд що нічим допомогти не можуть. С цим чеком я звернулась до іншого відділення (де мені допомогли, пояснивши ситуацію) а також з записом розмови звернусь до НБУ для подальшої перевірки ваших спеціалістів на кваліфікованість. Не рекомендую це жахливе відділення на соборній 46! Позорище

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке