Вкрали гроші з картки Ощадбанку
- Oleksandr7887
- 7 февраля 2023, 3:45
Ні одної СМС-ки або дзвінка з банку ,проте ,що знімали гроші !!! Банк допомогав красти ???
- 10 февраля 2023, 7:44
В моєму випадку — так! БО, 4 операції по рахунку менш ніж за хвилину.
Откуда инфа про дальнейшие движения денег, после того как их отправили по«UKR KIEV MOBILE BANKING»?
Фантазии наверное дочери или жены, ведь надо как-то папе/мужу мозги запудрить
- Oleksandr7887
- 19 марта 2023, 4:45
Роздруківку руху грошей зробили в відділенні. Про Акордбанк дізнався, коли був у них в СБ (позвонили «айтішникам» -вони одразу знайшли ,куди пішло). ,А ще ,персонально …Слідкуйте за язиком ,Кто дав право так себе зухвало вести , писати образи ??? Може ви працівник «ОЩАДУ»?? Тоді не дивно
В приложении зайди нажми на операцию перевода и увидишь полностью номер карти на которую ушли деньги… операции все сделали через новый ощад…
- 8 февраля 2023, 21:44
Я вас понимаю как никто… У меня с карты украли всю пенсию. Даже в полиции не поверили, что это сделал хакер. Если бы был такой умелец, то украл бы куда более большую сумму су кого-то другого. Без помощи, вернее участия сотрудника банка не обошлось. Карту не теряла, даже больше — ее вообще никто не видел. А здесь, меньше чем за минуту зашли на мою страницу в приложении Ощад24/7 (ни код подтверждения, ни звонок на финансовый телефон не поступали), дважды пытались отключить смс-сообщения, затем перечислили пенсию на другую карту ощадбанка. И все это было сделано менее чем за минуту. Не учли того, что у меня в вайбере тоже установлены сообщения. И на все операции по счету сразу же приходит мне сообщение. Оставали насчету 94 коп. Может кто поделится опытом, как прожить на 94 коп. месяц? Буду очень благодарна.
Брехня собачья!
Ибо если хакеры уже куда-то перевели денежку, то пострадавший ни, как не может (у)знать, где их сняли! и тем более в каком банке?
На этом и сказке конец!
Естественно в полиции покрутили пальцем у виска, и послали копаться в семейном грязном белье…
На этом и сказке конец!
- 10 февраля 2023, 7:46
К сожалению, это не брехня! В моем случае именно так.
5 січня 2023 року у мене пропала пенсія, мені оставили 10 грн, а 7ххх були переведені на картку якогось банку. Іду в ощадбанк -звоніть на гарячу лінію, звоню — ідіть в поліцію, іду написав заяву ждіть ми вас найдем, дві неділі не шукають іду сам. Знову як та що і кіпа паперу ідіть додому ми вас найдем. Читаю в інтернеті що потрібно зробити в подібній ситуації, там нахожу що потрібно написати заяву в банк. 14 лютого іду в банк, питаю що потрібно зробити, нічого не потрібно ждіть. Став посеред залу і думаю як же мене обвели і де прогавив, І бачу над головою кліента що вводить пін код висить відеокамера, понятно, питаю ТВО завідуючу ЧОМУ, відповідь — щоб бачити що кліенту касир видав готівку, а що записуют пін код то це нічого Це сталось в ТВБВ 10020/0421
Курс валют в Ощадбанке
Периодично раз у килька місяців дивився баланс. 28.10.2022 прийшов у відділення ТВБВ 10016/0139 у м. Полтава.Термінал картку не приняв (написало, що помилковий пін-код).Змінив його через «гарячу лінію». Знов ввів картку у термінал-показало баланс «0»!
Гроші були зняті ще 05.08.2022. За 2 хвилини зробили віртуальний рахунок в моїй картці,євро конвертували в гривні, відправили по«UKR KIEV MOBILE BANKING» та зняли двома сумами десь в АкордБанку. У відділенні хамили, казали, що вкрали мої дружина або дочка. Заяву приняли та через місяць написали відписку, що я сам видав усі дані шахраям, що повертати нічого не винні.Написав заяву до поліції. Толку поки що ніякого.