Неможливо оплатити комунальні послуги.
Сьогодні намагався як завжди оплатити комунальні послуги через Ощад 24. Але це неможливо зробити, бо в розділі залишились тільки чотири області. Вінницька чомусь зникла! Чому банк в такі важкі часи звужує перелік послуг? Тепер доведеться переводити пенсійні виплати на Приватбанк.
Шановний, я спеціально зайшла та перевірила, навіщо Ви пишете не правду??? Вінниця та вінницька область Є В ОПЛАТАХ в додатку Ощад24, вона стоїть після Луганська.Шукайте в «Платежі та перекази», а потім вибирайте комунальні послуги, по містах.Херсон, Донецьк, Луганськ та Вінниця все є.Ви де шукаєте? Я все знайшла на Веб сайті Ощад 24там де я теж оплачую свої послуги, а Ви в мобільному додатку? Спробуйте просто на сайті Ощадбанк. https://online.oschadbank.ua/wb
- Yuriy50770
- 6 февраля 2023, 12:45
Шановна, я теж не з бодуна видумав те що написав! І дві доби у мене не було доступу до оплати компослуг через Ощад. Тільки після оприлюднення скарги на сайті «Мінфін» на моїх додатках, а також на Ощад 24 на ПК все відновилось.
Yuriy50770,а ще Ви можете оплатити «НА ДОВІЛЬНІ РЕКВІЗИТИ»,візьміть старі квітанції з рахунками організацій,знайдіть -«оплата на довільні реквізити» потім на« IBAN з карткового рахунку» і просто введіть ретельно самі рахунок та назви організацій,тільки там в самому низу ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ (дивіться там є приклад,що заповнювати,свій особистий рахунок,адресу та фамілию) не забудьте вказати свої данні,бо платіж прийде,а хто заплатив не буде видно.
- Yuriy50770
- 6 февраля 2023, 12:48
Дякую за пораду, я це знаю. Але наші місцеві установи ЖКП дуже часто змінюють платіжні реквізити. І один раз кошти сплатив, як то кажуть, у пісок…
- StarFighter27
- 24 января 2023, 11:31
В Ощаде 24 все есть. Вы просто не хотите лучше поискать, либо хотите чтоыб другие за Вас работу делали
- SergeyNina
- 29 января 2023, 10:02