Шахрайство
«Зараз мені нараховують якісь кошти за обслуговування рахунку, хоча я не користуюся і попереджала, що не буду користуватись і щоб закрили рахунок.» — предупреждать и закрыть счёт это разные вещи. Нужно предоставить паспорт и ИНН и написать заявление на закрытые счета. И тогда банк не будет выставлять никакие комисии)
- StarFighter27
- 27 ноября 2022, 20:20
Если не пользовались счетом на протяжении года, то будет списываться комиссия в размере 10 грн каждый месяц. Читайте тарифы хоть иногда. То что Вы предупрелили калл-центр — это до одного места. Закрыть счет надо там где открывали. По поводу страховки — она добровольная, и ни на что не влияет. У сотрудников план по этим страховкам и должны выполнять любой ценой
Курс валют в Ощадбанке
Прошу допомогти в цій ситуації і закрити нарешті рахунок! Адже зараз війна і всі наживаються на клієнтах!
Якщо картою не користуватися протягом 12 місяців, то списується комісія за обслуговування неактивного рахунку в розмірі 100 гривень в місяць, якщо на рахунку менше 100 гривень то списується доступний залишок. Якщо на карті немає коштів то в мінус комісія за обслуговування карти не буде списуватися. Карту на жаль закрити онлайн немає можливості. Для закриття потрібно звернутися в будь-яке відділення Ощадбанку в межах області де Ви відкривали рахунок.