Обман в ощадбанку при отриманні переказу.
- Sunkitten7
- 21 октября 2022, 11:08
Це не правда. Відверта брехня. По-перше, мені не запропонували купити страховку, а насильно її продали проти моєї волі, бо я від неї відмовилась. По-друге, працівниця банку чудово знає, що може брехати в очі і їй нічого за це не буде, бо керівниця в долі. А вище керівництво закриває очі на крадіжки у відділеннях.
По-трете, мені не треба ці відписки, мені необхідно щоб мені повернули мої кошти.
Курс валют в Ощадбанке
Мені надійшов переказ як ВПО від чеської благодійної оргазаціі, про що прийшло СМС повідомлення від ощадбанку. Я звернулася до вищевказаного відділення ощадбанку у м.Долина. Простоявши в черзі приблизно 30−40хвилин (часу в мене було обмаль) я нарешті отримала змогу забрати свій переказ. Але чомусь оператор мене спросила чи сума переказу більша 9000грн. Сума була більша. Тоді вона тихо і не чітко щось сказала про сплату 150грн. Я перепитала її 2 раза. І тільки на третій раз оператор вже чітко відповіла, що я ЗОБОВЯЗАНА купити якусь страховку за 150грн. Я відмовилась. Вона сказала, що це обовязково. Я перепитала дуже голосно і чітко «Для того щоб я отримала свої гроші я повинна обовязково купити у них продукт, який мені не потрібен?» Вона чітко відповіла «Так. Тому що це прописано в регламенті банку». Я сказала, що мені потрібен цей переказ. Дозволу або згоди на купівлю страховки я не надавала, але вона все рівно забрала 150грн з грошей переказу і оформила цю страховку не надавши ніяких роз’яснень що це таке і для чого. Потім підсунула квитанції, які я підписала. Без мого дозволу, без моєї згоди з грошей, які мені перерахувала благодійна оргвнізація забрали 150грн.
Я подзвонила на гарячу лінію, де мені порадили звернутися до начальника відділення і вона зобов’язана показати мені регламент де це прописано. Я так і зробила, але керівниця категорично відмовилась мені його показувати. Я ще раз чітко сказала, що мені не потрібна була ця страховка і її оформили проти моєї волі. На що отримала відповідь, що раз мені видали квитанцію, то це автоматично означає мою згоду. А те що мені відмовились видавати гроші без підпису квитанції про купівлю цієї страховки, то це мої проблеми. Є у місті інші відділення, треба було діти туди (це взагалі законно?!).
Все це відбувалось у присутності свідків. Також я впевнена, що у відділені є камери спостереження. І дуже сподіваюсь вони записують звук.
Це все підпадає під шахрайські дії шокує те що це відбувається у відділені державного банку