Нав"язування полісу пенсіонерці при випуску «карти киянина»
Відділення: м. Київ, вул. Закревського, 93а. Моя мама звернулась 31.08.2022 р. щодо перевипуску «карти киянина «в зв’язку з закінченням терміну дії. А ще була рада, що отримала соц. виплату у розмірі 300 грн., хотіла її отримати. Так от співробітник банку сказав, що карту не перевипустить без укладання договору від нещасних випадків з компанією «Метлайф» (який є необов’язковим), вартітсть якого 70 грн., а термін дії місяць. Це яким законом керуються у цьому банку? Це просто ганьба, зрада і корупція в одному. Прикро, безвідповідально. Мама ці кошти заплатила, але такої «нахабності» не з боку співробітника. а з боку головних шахраїв в банку я не очікувала. Сам папірець і не поліс зовсім. і назви цього договору навіть немає. Припиніть дурити самих беззахисних.
OschadbankUA
31 августа 2022, 14:54
Доброго дня. Дозвольте принести вам вибачення від імені банку за дії співробітників однієї з наших установ. Дійсно, пропозиція додаткових послуг, крос-продаж — це стандартна практика в багатьох компаніях, в тому числі і банках. Співробітники можуть лише запропонувати вам додаткову послугу(оформлення страхового полісу), але якщо він не потрібний, ви можете від нього відмовитися. Роботу співробітників відділення обов'язково проаналізуємо.
Це дійсно стандартна практика для ощадбанку — навязувати ці страховки, особливо пенсіонерам.
Як би мені такі умови в ощадбанку виставили би, то вони б зустрілися і русскім кораблем…
Три роки тому з моєю тещею була подібна ж історія, коли вона пішла до ощадбанку одна:
Проте закінчилося все тим, що керівник відділення повернула 50 грн. навіть не з каси, а із своїх особистих коштів.
Курс валют в Ощадбанке