Найжахливіший банк

Банк перевипустив мені картку на відділення 10026/016 у Києві, я прийшла до відділення щоб її забрати, в мене немає паспорта так як він знаходиться на перевипуску у Харкові і я не маю змоги забрати його зараз. В мене є додаток Дія з єДкументом та закордонним паспортом, який приймають усюди. Мені відмовили у видачі картки та повідомили про те що я маю мати лише паспорт із собою, але у зв‘язку із воєнним станом банки мают приймати єДокумент як основний, це ж мені повідомили і у колл-центрі Ощадбанку, але працівники цього відділення мабуть мають власні правила та власні закони які відрізняються від законів України. Я прошу керівництво банку та відділення по вулиці Великій Васильківській 116 розібратися зі своїми працівниками які не читають інструкцій та законів країни.
Ощадбанк
Добрий день. єДокумент справді посвідчує особу, але з обслуговуванням в банках все дещо складніше. Ми можемо прийняти цифрові копії тих же документів, з якими раніше відкрили для вас рахунок, навіть якщо сам документ прострочено. Спробуємо допомогти в даній ситуації.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке