Шахрайські дії
- Ukrsamover
- 29 июля 2022, 19:20
Премию за страховые продукты ни менеджеры ни кассиры не получают. А планы выполнять по стаховкам нужно в обязательном порядке.
Курс валют в Ощадбанке
Але співробітник сказав, що безкоштовно вже не відкривається, і щоб відкрити потрібно заплатити 150 грн.
Прийшлось заплатити.
При внесенні 150 грн кассир квитаніцю не видав, що нас насторожило.
Вже вдома подзвонив на гарячу лінію ощадбанку і дізнався, що картка дійсно відкривається безкоштовно.
А 150 грн взяли за автострахування (авто і водійських прав у нас немає і не буде).
Тобто співробітники для того, щоб робити план по страхуванню не просто нав’язують додаткові послуги, які вам не потрібні, а не дають вам можливості скористатися іншими послугами банку, поки їх не заплатите (бо їм треба робити план, бо не отримують премію).
Виходить, поки громадяни України рахують копійки, щоб вижити в цих надскладних для країни умовах, співробітники ощадбанку беруть за безкоштовні послуги гроші. Вважаю такі дії як Шахрайство — заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (стаття 190 Кримінального кодексу України). Розумію що ці гроші співробітник не поклав собі в карман, але робиться все це для того. щоб потім отримати премію за виконання плану по не потрібних клієнтам послугам.
Пишу також, щоб попередити клієнтів цього банку: уточнюйте по гарячій лінії ощадбанку законність та реальну вартість наданих вам послуг, через те, що під виглядом однієї послуги підсовують інші.
Хочеться знати публічну відповідь Ощадбанку стосовно дій співробитників: вимагання менеджером 150 гривень за оформлення «Моя карта» і не видачею квитанції касиром. Вважаю що менеджери та касири працюють заодно в цій схемі.
Також вимагаю провести розслідування по цим страховкам, які підсовують співробітники. Впевнений, що не тільки нам прийшлось заплатити за ці страховки щоб отримати ті послуги, за якими ми приходили.