Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Як Ощадбанк обкрадає мертвих клієнтів

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
2019 році помер мій батько, протягом декілька місяців звернулися до нотаріуса з заявою про прийняття спадщини, буа даний запит до Ощадбанку, де нотаріус запитувала, про наявність рахунків і коштів, що належала померлому, Ощадбанк надав, що на рахунку, що належало померлому є відповідна сума. Поки оіормлялася спадщина, отримав свідоцтво про наявність коштів, які належали померлому і підтверджені довідкою Ощадбанк, прийшов до відділення означеного банку отримати спадщину, але коштів вже не було, Ощадбанк вкрав означені кошти у померлого клієнта, стягуючи по 100 грн. за обслуговування неактивного рахунку клієнта, а як він міг ним користуватися коли помер??? А спадкоємці оформляли спадщину за законом. Вважаю означені дії шахрайськими оскільки на момент повідомлення Ощадбанк ом нотаріуса означені кошти ще були на рахунку. Тому можна тільки уявити скільки коштів отримує державний Ощадбанк за обслуговування неактивних рахунків не тільки живих але і мертвих клієнтів…
Ощадбанк
Ответ банка
13 декабря 2021, 10:33
Доброго дня! Комісія за обслуговування неактивного рахунку передбачена тарифами банку і починає списуватись лише якщо протягом року по рахунку не було жодного зарахування або списання коштів.

Рахунок продовжує обслуговуватись за діючим умовами обслуговування до його закриття власником рахунку, або, у разі смерті останнього, його спадкоємцем.

Комментарии - 3

+
+15
vadymbanker
vadymbanker
12 декабря 2021, 11:17
#
Да, это подло, Банк поступает крайне не правильно, зная что клиент умер и есть наследник.
+
+15
19036256
19036256
12 декабря 2021, 17:47
#
Почему наследники три года несли в банк свидетельство о смерти клиента? Вы в банк принесли свидетельство о смерти отца? Когда моя мать умерла, я не ждала пол года, для вступления в наследство, а сразу принесла документ в банк, и без проблем всё решилось.
+
0
anton9005
anton9005
12 декабря 2021, 22:33
#
Https://www.oschadbank.ua/news/sanovni-vlasniki-rahunkiv-po-akih-protagom-troh-rokiv-i-bilse-ne-zdijsnuvalis-operacii
такі дії вважатимуться згодою на застосування щомісячної комісійної винагороди, передбаченої тарифами АТ «Ощадбанк», та її сплати в порядку договірного списання шляхом утримання з суми нерухомого вкладу, а саме комісійної винагороди за ведення нерухомих вкладів* для поточних рахунків фізичних осіб у національній валюті та комісійної винагороди за ведення нерухомих вкладів* для вкладних (депозитних) рахунків фізичних осіб** у національній валюті.
*крім арештованих вкладів та частково виплачених вкладів по спадщині;
**для вкладів, за якими владники не можуть бути ідентифіковані у зв’язку з відсутністю у АТ «Ощадбанк» повної та/або достовірної та/або коректної інформації про вкладників, необхідної для їх ідентифікації.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Як Ощадбанк обкрадає мертвих клієнтів