Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банківське шахрайство. Обман з додатковими картками.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
rating2008 13 марта 2021, 15:20
Шановні клієнти ощадбанку, особливо пенсіонери.

Я пенсіонер МВД і я закликаю Вас не ведіться на отримання додаткових карток, такі собі червоного кольору. Вас будуть агітувати і навіть вмовляти, що це дуже зручно і ні до чого Вас не зобов’язує, але потім ваші персональні дані окажуться у шахраїв (складається враження, що шахраї — це один з підроділів банку). В один роковий день шахраї дивним чином знімуть з цієї картки всі кошти, а заодно прихватять і вашу пенсію і не дивно, що Ви не будете давати підтвердження на перевод, якимось чином вони це зроблять без Вас. А потім почнеться саме трагічне: з вашої пенсійної карти будуть знімати плату на погашення кредитної заборгованості, за кредитні кошти якими ви не користувалися, адже всю вину звалять на вас.
Це реальна історія, трапилось це зі мною.
Я отримала нову пенсійну картку, але гроші продовжують списувати шахраї банку відкрито, ігноруючи мої звернення. Справу доведеться вирішувати в суді, заяву до прокуратури я вже написала.

Згідно Закону про пенсію ст. 90 Відрахування з пенсій «Відрахування з пенсій можуть провадитися на підставі судових ухвал, постанов та вироків та інших рішень і постанов, виконання яких відповідно до чинного законодавства провадиться в порядку, встановленому для виконання судових рішень.
Отже це свавілля самого банку. Це зневага, як до клієнтів, так і до Закону.
Це злісне порушення ст. 55 Закону про банківську діяльність та ст41 Конституції України.
Шановні відповідальні особи Ощадбанку, я Кравченко Валентина Григорівна не давала вам згоди на відрахування коштів з мого пенсійного рахунку і забороняю вчиняти будь які дії без моєї згоди.
Ощадбанк
Ответ банка
15 марта 2021, 11:55
Доброго дня. Карта, про яку ви говорите, є кредитною. Співробітники пропонують клієнтам її відкрити, адже це справді надзвичайно зручний фінансовий інструмент, який, в разі необхідності, може допомогти клієнту отримати додаткові кошти.
Стосовно ж ситуації списання коштів з карти, то без розголошення даних карти третім особам списання з неї є неможливим. З боку банку розголошення не може бути здійснено ніяк, т.я. ми не зберігаємо інформацію стосовно СVV коду, який знаходиться на самій карті. Також наші співробітники технічно не можуть побачити кодів підтвердження для операцій в Ощад 24/7. Вся ця інофрмація доступна виключно держателю карти.
В даному випадку можемо порекомендувати звертатися до правоохоронних органів.

Комментарии - 3

+
+42
19036256
19036256
13 марта 2021, 17:52
#
Rating2008, я простий пенсіонер і з 2014 року отримую пенсію в Ощадбанку, і за всі ці роки у мене не пропало ЖОДНОЇ КОПІЙКИ,і навпаки, про те що ви пишите це для мене дивно. Не дивно, що за борги знімають пенсію, а дивно, те що у Вас зникли кошти без кодів від банку для підтвердження операцій, тому що це взагалі не можливо. Я купую товари в інтернеті, розплачуюсь своєю пенсійною карткою,і банк постійно присилає коди, але я ніколи не зберігаю данні картки ні на одному сайті.Ситуацію з шахраями які у Вас поцупили гроші треба було ще тоді розбирати, звертатися до поліції, тоді треба було вирішувати.А тепер банк, без Вашого звернення до поліції, думає, що Ви користувалися коштами, а борги треба платити.
+
+15
OkeyDoki
OkeyDoki
13 марта 2021, 18:29
#
Красная карта в ощаде это кредитка.
Второе согласно закона он ссылается на спец счета, но увы во всех банках только текущие.
Третье согласно договора ДКБО есть ли задолженность по кред карте то списует со всех счетов где есть деньги открытые в этом банке0.
Четвертое выписка по счету хоть где, на основание чего вам верить?)
Выписку в ощаде 24/7 можно сделать. Только прежде чем кидать там в начале есть паспортные данные. зачеркните их)
+
0
StarFighter27
StarFighter27
19 марта 2021, 0:13
#
Если клиент пользуется кредитной картой, то с дебетной будет происходить списание в счет погашения долга. Если клиент сам не погашает задолженность, то банк передает данные в некий отдел, который будет делать клиенту нервы.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Банківське шахрайство. Обман з додатковими картками.