Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Нова схема грабування клієнтів державними банками (special edition)

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Гр. Видов 7 декабря 2020, 14:18
23 листопада 2020р. хотів отримати готівку з картки Ощадбанку у банкоматі Приватбанку. При здійсненні операції картка була ЗАТРИМАНА банкоматом з невідомих причин, які наразі мною з'ясовуються, хоча інформація першої лінії підтримки Приватбанку: причина затримки невідома, картка не повертається, звертайтеся до Ощадбанку. Звертаюся і пробую через Ощад24 заблокувати картку, але в системі ОЩАДУ збій, тому заблокував через контакт-центр. Все б нічого, технічні збої стаються не тільки у банках.
І тут почалося!!!
За перевипуск картки державний Ощадбанк беззастережно стягнув з мене 75 гривень, хоча у заяві на перевипуск картки я зазначив усі обставини затримання картки і контакт-центром Ощадбанку мені було обіцяно безкоштовний сервіс. ПРи ортиманні нової картки у відділенні №10001/0179 м. Вінниця мені буквально викрутили руки, примусивши написати розписку у отримані пін-конверту, хоча я такого не отримав.
Неодноразові звернення до контакт-центру Ощадбанку для з'ясування ситуації з обіцяною компенсацією та причин затримки картки ( сподіваюся, у державному банку знають про картковий моніторинг) закінчуються брутальним «футболом» на кшалт «сам дурак».
От і виходить, два державних банки розіграли елементарну «двоходовку» на 75 гривень та купу зіпсованого часу і нервів.
P.S. Банк для виплат пенсії, безумовно, зміню. Також спробую через суд отримати сатисфакцію. А чим ще займатися на пенсії?)))
Ощадбанк
Ответ банка
7 декабря 2020, 15:22
Доброго дня! Стосовно комісії за перевипуск картки, хочемо зазначити, що її передбачено тарифами банку. Ситуацію з отриманням пін-конверту хотіли б перевірити детальніше. Напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер телефону. Дякуємо!

Комментарии - 2

+
0
Гр. Видов
Гр. Видов
7 декабря 2020, 15:27
#
Дя перевірки інформації достатньо у повідомленні. Дякую
+
0
19036256
19036256
8 декабря 2020, 23:47
#
Гр. Видов, если банкомат «проглотил карту», Вам нужно писать заявление о возврате карты не в Приват банке, а в своём банке т.е. в Ощадбанке, указав адрес банкомата, число и время.Блокировать её не обязательно, в приложении Ощад24, нужно было установить ЛИМИТЫ на операции с Вашей картой, в банкомате без пин-кода ничего сделать не смогли б, а в интернете при установленных лимитах деньги тоже не пропали б.За изготовление карты «по инициативе клиента» снимается тариф, согласно списка тарифов Ощадбанка.75грн.снимается (тоже согласно тарифу)ПЕРЕНАПРАВЛЕНИЕ КАРТЫ в другое отделение.Так что в суде Вам укажут на эти тарифы.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Нова схема грабування клієнтів державними банками (special edition)