Це якийсь колапс. Заблокували зарплатний рахунок- карту!

Проблема решена
YLIIA20
Крик душі. Сьогодні зайшовши в ощад 24 була в шоці! На зарплатному рахунку стоїть сума «-7492.75коп.» Я в шоці, без попередження якоби на основі листа від приватного виконавця заблокували мені зарплатний рахунок. По суті немалий права. Зарплатний рахунок — це спец рахунок який не блокується! Зараз хвора на ковід19 і мені хворій запропонували іти в банк виясняти. Люди де брати кошти!??? На лікування!!! І як мені отримувати дали зп!??? Це що таке? Лишніх коштів в мене немає! Зарплата мінімальна ставка. І ще й до всього запалення легенів!!! І до речі це не одна біда з якою я стикнулась з цим банком. Зарплату вчасно не видають. Можуть, а ж через 7 днів її видати, і то при тому що я буду дзвонити і вибачте вже лаятись. Тільки тоді я її отримую.
Ощадбанк
Доброго дня! Блокування рахунку за зверненням виконавчої служби передбачено. Для уточнення деталей ви можете також звернутись до виконавця.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Це якийсь колапс. Заблокували зарплатний рахунок- карту!