ТВБВ N10023/18

18.06.20 у зв'язку з закінченням опалювального сезону та виплати субсидій виникла необхідність відвідати дане відділення для відкриття рахунку на отримання виплати по субсидії і був трішки розчарований, відкриття рахунку планувалося по дорученню виданому у сільській раді, так як людина для якої відкривався рахунок після операції на серці і пересувається за допомогою двох ціпочків, і операціоністу не сподобалося доручення, для вирішення даного питання я звернувся до керуючого даного відділення Матвійчука Юрія Григоровича після ретельного вивчення доручення він дав команду операціоністу оформлювати по дорученню, але згідно з правилами безпеки Ощадбанку картку всерівно власник повинен отримувати власноруч через два тижні, так як миттєві карти закінчилися і їх повинні були привезти в другій половині дня. Тож був знайдений консенсус, а саме на слідуючий день, суботу, ми приїхали з отримувачем карти, вона сиділа в авто, операціоніст, Ірина Сінченко, за десять хвилин відкрила рахунок зареєструвала карту, вийшла до жіночки в авто зі всім документами де та розписалася за відкриття рахунку і отримання карти. Тож хочу щиро подякувати за людяність і професійність операціоністу Сінченко Ірині та керуючому Матвійчуку Юрію, молодці, так тримати.
Ощадбанк
Доброго дня! Вдячні за ваш відгук. Ваша команда Ощадбанку.

Курс валют в Ощадбанке

PLN 11.1 12