Пів року чекати на поновлення пенсійної картки в умовах карантину - це норма Ощадбанку!
Доброго дня, як ви думаєте скільки необхідно пенсіонеру ообивати пороги відділень Ощадбанку в Помічній та Добровеличківкі Кіровоградської області щоб поновити картку? Вдповідь — з січня 2020 року, а сьогодні вже 5 червня! Спочатку нібито замовили картку у Помічній, та її все не привозили. Під час карантину у Помічній відділення закрите, звернувся в Добровеличківку 5 травня, прийняли заявку, сказали що не було замовлень на мою картку з помічнянського відділення. Обіцяли картку передати в Помічну за два тижні. Коли відділененя в Помічній відкрилось я туди звернувся, сказали що не передавали, прийшов наступного тижня, немає, написав заявку щоб привезли з Добровеличківки в Помічну, через тиждень знову немає! Гаряча лінія баннку ніякої допомоги не надає, в смс яке повідомляє що моя картка вже в Добровеличківці вказаний недійсний номер міського телефону. То скільки ще чекати, куди звертатись, навіщо в нас відділення банку, яку не надає допомого клієнтам, а просто знущається, примушуючи створювати черги під банком, бігати туди сто раз безрезультатно.
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень ваше ПІБ та контактній номер телефону, ситуацію перевіримо.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 9.7 | 10.4 |