Минфин - Курсы валют Украины

Установить

В ощадбанку за адресою: вулиця Деревлянська, 2-6, Київ, 04050 працює шахрайка

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
vasiliymk 4 июня 2020, 16:30
Отделение по адресу: Киев, ул. Деревлянская, 2-6
Ще взимку мені автоматично на соціальну картку ощадбанку включився банкінг. Звернувся до оператора Черниш Наталії за адресою банку: вулиця Деревлянська, 2-6, Київ, 04050. Що сталося? відповідь: Це автоматичний збій. ідіть вам гроші повернуть. по 7 грн. на пів року в місяць тупо віджали і не повернули. далі 2.06.2020 так сталося що я знову попав на заміну карток до Черниш Наталії. Пенсійну вона замінила банкінг увімкнула. потім видала дві картки лікарняної каси банкінг теж увімкнула хоча благав не робити цього. казав викніть а вона сказала що банкінг безкоштовний. зайшов у фінансовий фідділ лікарняної каси поліклініки МВД м.Києва там сказали що банкінг на їхні картки платний. зателефонував по гарячій лінії трубку взяв Влад теж сказа що банкінг платний. на моє прохання він його відключив але 7 грн. через місяць все рівно знімуть так як відбулось підключення. Зателефонував у відділення сказав що буду писати скаргу на Наталію Черниш так мені заблокували вхід в ощад 24. телефоную на гарячу лінію а там зла жіночка сказала що зі зміною картки потрібно поміняти пароль. а за заміну пароля казала Черниш Наталія теж беруть гроші. Рука руку миє. Самий паскудний банк ощадбанк. жаль що приходиться з ним працювати так як я бувший воений і пенсію нам надавали тільки в ощадбанку. З повагою Анатолій Мотричук. Да навіть з відключеного банкінку картки киянина зняли 7 грн. в мінус пішло.
Ощадбанк
Ответ банка
4 июня 2020, 16:56
Доброго дня! Препрошуємо за незручності. Ситуацію перевіримо.

Комментарии - 2

+
+10
19036256
19036256
4 июня 2020, 18:38
#
Вы не правы, и не проклинайте не виноватого человека, а вместо жалобы извинитесь перед сотрудницей банка, потому, что СМС подключается автоматически, это не автоматический сбой, а автоматическое, без участия живого человека, подключение.После подключения Вы можете позвонить на горячую линию и отключить, но как-только зайдёте в приложение Ощад 24, смс подключится опять АВТОМАТИЧЕСКИ, без участия Черныш Натальи.Приложение Ощад24 без СМС, которое стоит 7грн.(один раз в месяц)не работает.Отключайте СМС и никогда не заходите в Ощад24/7, а если заходите в Ощад24, то не требуйте не возможного.На все правильные ответы многих(не одного)сотрудников у Вас своё не правильное мнение.
+
0
19036256
19036256
4 июня 2020, 19:10
#
https://minfin.com.ua/company/oschadbank/review/132374/#com3698736
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / В ощадбанку за адресою: вулиця Деревлянська, 2-6, Київ, 04050 працює шахрайка