Служба підтримки не працює, а робить вигляд роботи
- Леонид Савинский
- 20 апреля 2020, 23:31
Банк считает клиентов сотрудниками, которые должны не считаться со своим временем. Работа с клиентами ОТВРАТИТЕЛЬНАЯ.
Курс валют в Ощадбанке
В чому суть мого питання — відкрита кредитна лінія в банку, картки Ощад у мене немає (заблокована), доступу в ощад24 також немає (бо карта заблокована), для уточнення інформації по кредитній лінії дзвоню до оператора, обираю меню «5» (зв'язок з оператором), потім «2» (інформація по депозитним і КРЕДИТНИМ продуктам банку) — відповідає дівчина чи хлопець, які нічого не можуть відповісти по кредитній лінії.
Навіщо ви зробили меню, коли оператор підіймає який перший добіжить за 20 хвилин? Це спеціально, щоб вивести з себе клієнтів?
Зворотній зв'язок з вами також відсутній.
Біля банку стояв в черзі більше 3-х годин (черга 3 людини продвинулась на 1 людину), щоб добратися до жінки, яка «супер» консультант і це в умовах карантину. У мене немає можливості цілодобово чергувати біля банку, бо є багато інших справ.
Умови договору по кредитній лінії змінені без мого відома, на гарячій лінії сказали, що було надіслано мені смс, але я його не отримував (у вхідних його немає). Навіщо ви дурите своїх клієнтів?
Банк зовсім нікому не рекомендую, навіть коли немає жодного варіанту.