Служба підтримки не працює, а робить вигляд роботи

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
RusVN
Кожного дня намагаюсь додзвонитись на гарячу лінію Ощадбанку час очікування 17-20 хв в любий час доби (хоч ранок, хоч день чи вечір) після чого відповідає оператор, який нічого не може відповісти і переводить на іншого оператора — в результаті очікування декілька хвилин і скидують. Намагався вийти на зв'язок різними способами: через телефон, через онлайн дзвінок, через бот в телеграмі — реакції 0.

В чому суть мого питання — відкрита кредитна лінія в банку, картки Ощад у мене немає (заблокована), доступу в ощад24 також немає (бо карта заблокована), для уточнення інформації по кредитній лінії дзвоню до оператора, обираю меню «5» (зв'язок з оператором), потім «2» (інформація по депозитним і КРЕДИТНИМ продуктам банку) — відповідає дівчина чи хлопець, які нічого не можуть відповісти по кредитній лінії.

Навіщо ви зробили меню, коли оператор підіймає який перший добіжить за 20 хвилин? Це спеціально, щоб вивести з себе клієнтів?

Зворотній зв'язок з вами також відсутній.
Біля банку стояв в черзі більше 3-х годин (черга 3 людини продвинулась на 1 людину), щоб добратися до жінки, яка «супер» консультант і це в умовах карантину. У мене немає можливості цілодобово чергувати біля банку, бо є багато інших справ.

Умови договору по кредитній лінії змінені без мого відома, на гарячій лінії сказали, що було надіслано мені смс, але я його не отримував (у вхідних його немає). Навіщо ви дурите своїх клієнтів?

Банк зовсім нікому не рекомендую, навіть коли немає жодного варіанту.
Ощадбанк
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень ваше ПІБ та контактний номер телефону. Ситуацію перевіримо.

Леонид Савинский
Леонид Савинский
20 апреля 2020, 23:31
Банк считает клиентов сотрудниками, которые должны не считаться со своим временем. Работа с клиентами ОТВРАТИТЕЛЬНАЯ.
21 апреля 2020, 18:02
С таким отношением скоро вовсе клиентов не останется
21 апреля 2020, 18:00
А навіщо Мінфін збирає контактні дані після відгуків для передачі представнику банку?
Moderator
Moderator
21 апреля 2020, 19:10
Відповіли вам в особистому повідомленні. Побачити відповідь ви можете тут: https://minfin.com.ua/cabinet/messages/

Курс валют в Ощадбанке

PLN 11.1 12
USD 43.35 44

Курс валют в Ощадбанке

PLN 11.1 12
USD 43.35 44
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Служба підтримки не працює, а робить вигляд роботи