Минфин - Курсы валют Украины

До яких пір ви будете знущатись з людей

Доброго дня всім, сьогодні в місті Миронівка Київської обл.я простояла дві години в черзі хотіла получити перевод, коли підішла до каси в однієї касирши не була запущена ще програма це в 11 год.дня, а інша касирша займалася іншою справою не дивлячись на те що на вулиці черга в 15 -20людей, більша частина з них бабусь пенсіонерок яким тяжко стояти на ногах.Третя касирша до якої я підійшла «спробувала „мене прийняти, але в неї щось не получалось.Я деякий час почекала, це десь хвилин 30, потім мені сказали що в компютері пише помилка, що мені нічим допомогти не можуть, щоб я спробувала інший банк.Я в ранці залишила двох дітей самих вдома, простояла в черзі 2.5години майже три, щоб мені сказали вибачте, у нас щось не получається.Ви знаєте обідно за таке ставлення, за те що цей банк забрав у мене три години мого часу і все це було даремно, мабуть це може бути тільки в Україні, де людей за людей не рахують, де економлять на простих людях, де знущаються з людей. Самий гірший банк який я знаю.
Ощадбанк
16 апреля 2020, 12:23
Доброго дня! Перепрошуємо за спричинені незручності. Ситуацію перевіримо та проведемо роботу зі співробітниками.

15 апреля 2020, 22:40
Во первых вы простояли в очереди согласно правил. Второе не манипулируйте детьми и пенсионерами. В третьих на что вы можете пожаловаться это на работу кассиров давайте вы будете конструктивно писать. А не писать общими фразами типа над нами издеваются банк и т.д. . И подытожим вашу претензию в двух словах: некомпетентность сотрудников на кассе для того чтобы вам выдать международный перевод номер отделения и адрес который вы написали в своем заголовке.
16 апреля 2020, 12:11
Стояли в очереди - это правило. То что у кассирш не работала программа, это не их вина, а вина программистов, вторая кассирша не занималась своими личными делами, у нее скорее всего в приоритете планы банка выполнить. Не надо давить на жалость что у Вас двое детей(Вы что грудничков оставили самих?), пенсонеры добровольно пришли в отделение, а не их туда согнали. А вывод из Вашей жалобы можно сделать так: некомпетентность кассовых работников в помощи выдачи Вам депозита.
Karina08082008
Karina08082008
16 апреля 2020, 13:20
Ви знаєте я іншої відповіді не очікувала,ні коли на жалість не давила,і коментарій написала перший раз в житті.Ми прості люди розуміємо яка зараз ситуація в країні,та мовчки чекаємо і надіємося що буде краще.Якщо вашв робота відписувати на коментарії,то краще посовітуйте банку як правильно обслуговувати своїх клієнтів та покращити систему для получення міжнародних переводів.
16 апреля 2020, 13:43
Насчет клиентов есть система ощад 24/7 и терминалы. Ну наши люди как стояли в очередях так и будут стоять аргументируя это тем что на кассе проверенно а в онлайне из-за своей лени или еще чего-то они не будут учиться Второе насчет международных переводов кассиры работают по программе. А программы имеют свойство програмно ломаться тоесть от касира не зависят.
16 апреля 2020, 20:04
Бабки кайфуют от очередей. Социализм у этих людей нельзя искоренить. Для того чтобы снять депозит не нужно ходит по отделениям. Надо было всего лишь зайти в Ощад 24/7, перевести нужную сумму на карту и снять в банкомате. Делов-то. А программное обеспечение имеет свойство ломаться, и это не вина асссирш. Они не программисты. Хотя наши люди думают иначе((

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / До яких пір ви будете знущатись з людей