Неповернення валютного депозиту відразу по його закінченні
10.04.2020 завершується термін валютного депозиту моєї дружини. 07.04.2020 вона повідомила працівників банку про відмову від пролонгації і бажання отримати суму готівкою. Відповідь: гроші отримаєте тільки тоді, коли вони з'являться в касі банку, ви ж розумієте в країні таке становище… Яке становище??? Надзвичайний стан, настання форс-мажорних обставин??? Висновок: на умови договору ПЛЮВАТИ, нікому і нічого не потрібно, фінустанова охоче користувалася нашими коштами, а повертати їх не дуже квапиться. Цікаво, такий стан речей це якась місцева самодіяльність і чи київському керівництву відомо, що коїться в районних відділеннях?
Відомо, у меня были те же проблемы до карантина, военного положения или другого чего-либо. Тогда они просто говорили, бабла нет, заказывайте заранее. А когда заказл заранее - извините мы забыли, но продолжайте заказывать, может повезет. Я забирал депозит 7 дней и забрал 70%, остальное в гривне.
- vadymbanker
- 9 апреля 2020, 1:32
Отпишитесь о результате, тут Представитель Банка способствуют разрешению ситуации.
Забираю с 16 марта и выдали только 2000 тысячи долларов
Курс валют в Ощадбанке